Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Стигмата

Стигмата

1 гласа
Не е налично

Описание

ПРЕДСТОЯЩА НАЛИЧНОСТ

Основа:13 см
Височина:21 см
Тегло:0.2 кг
Език: Български
Корица: Мека
Година на издаване: 2014
Категории: Художествена литература, Книги, Предстоящи

Ревю на sokrat.bg

Когато Фабриция Беринджър е била поразена от мълния в централния площад на Тулуза, проблемите тепърва започват . Скоро тя се развива мистериозни рани по ръцете и краката си,и някои хора я кредитират с дара на изцелението. За да я предпази от вниманието на Инквизицията,заедно със семейството си бяга в Лангедок,след което я оставят в един манастир в планината. ; Филип Верси също се нуждае от  изцеление за четири годишният си син . Филип е загубил любимата си съпруга , ако сега загуби и единствения си син-това ще е краят за него! Той чува слухове за едно младо момиче на име Фабриция Беринджър ,за която е чул че може да помогне на синът му,и той тръгва да я да я търси и да я върне обратно в Тулуза. Може ли той да я намеря във времето...?Може ли  я доведе обратно и тя да помогне за решаяването на неговите проблеми...? Той достига Лангедок в средата на един от кръстоносните походи срещу катарите в Южна Франция , и в този момент никой не е в безопасност. Може ли Филип да намери Фабриция?Може ли да се измъкнеш жив...и  може ли да спаси сина си ? И какво наистина означава Стигмата ?

"Разказ , изпълнен с действие и напрежение на всяка крачка.Филип и Фабриция са симпатични и правдоподобни герои.Силно препоръчвам Stigmata като разказ за религиозен ерес , кръстоносни походи , както и загубата на любовта. "
 

Цитати

 

Анонимен

Колин Фалконър е написал интересна книга с добър характер и развитие както и два силни герои в Филип и Фабриция. Феноменът на Stigmata е може би не са добре известни, но има исторически доказателства за неговото възникване и тя е добре обяснено в тази книга. Аз се забавлявах.

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Пътят на коприната
  • Момичето от Хавана
  • Стигмата
  • Източна Индия