Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Destined (Wings, book 4)

Destined (Wings, book 4)

0 гласа
Не е налично

Описание

КНИГАТА НЕ Е В НАЛИЧНОСТ!

Категории: Книги, Предстоящи

Цитати

Браво за “Обречените”  (“DESTINED”): най-великата част от поредицата “Криле” (“Wings”) достигна своя съвършен финал. Най-лошото е че свърши!” (Клаудия Грей, автор на поредицата-бест-селъри на Ню Йорк Таймс,“Evernight”)

“Чудесен е начинът по който Пайк така оригинално пресътворява приказките и легендите. Историята е изключително богата на ярки детайли, действия, приключения и романтика.” (Romantic Times)


Сбогом на една велика поредица !
Аманда Уелинг,1 май, 2012
Първи впечатления: финалът на предишната книга от поредицата, “Илюзии” (“Illusions”), направо ме разби. Това наистина е книга трепач! Стори ми се, че е изминала цяла вечност преди да излезе новата книга. Обожавам тази поредица, тя е една от любимите ми, и затова бях и толкова развълнувана когато получих книгата за да и направя коментар. Това е последната книга от поредицата и мога само да кажа, че си е струвало чакането! Ако не сте чели останалите три книги, веднага идете да си ги купите, особено ако и вие сте любители на феите като мен!
 

За автора

Ейприлин Пайк е превъзнасяна от критиците и призната както международно, така и от “Ню Йорк Таймс” като авторка на бестселърите от поредицата “Криле” (Wings). Надарена със  свръх активно въображение, тя започва да пише  своите истории още от детските си години.На 20 години, става бакалавър по творческо писане в държавния колеж “Люис- Кларк” в Люистън, щата Айдахо. Работи като сервитьорка, управител на ресторант, редактор, ръководител на курсове за раждане, дула.
Когато не пише, Ейприлин обича да тича,да пее, да изнася представления и (естествено) да чете книги за магии и целувки. Живее в Аризона с мъжа си и четирите им деца. Обожава слънцето.

Повече информация за нея можете да намерите на нейния сайт: www.aprilynnepike.com


 

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Криле
  • Illusions (Wings, book 3)