Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Fairy Tales & Nightmares (Приказки и кошмари)

Fairy Tales & Nightmares (Приказки и кошмари)

0 гласа
Не е налично

Описание

КНИГАТА НЕ Е В НАЛИЧНОСТ!

Категории: Художествена литература, Книги, Предстоящи

Ревю на sokrat.bg

Изкусни обещания и опасни заплахи се вплитат в множество омагьосващи истории. Тайнствени същества неочаквано изскачат зад храсти, появяват се от дъното на морето или сред бурите в безмилостно преследване на обектите на тяхното внимание- с любовни или греховни помисли. В историите присъстват феи, зли духове и вампири. От нежните картини, описани от разказвача се стига до окървавени жертви и срещи с нови персонажи, които  читателят  ще обикне... или ще го изплашат до смърт.
Книгата се състои от 12 истории. Шест от тях са от поредицата „Порочна прелест”, а останалите шест въвеждат изцяло нови персонажи.
Буйни и привлекателни, историите на Мар ни отвеждат в невиждана магия, която е навсякъде в нашия живот.
Можете да се сдобиете с книгата след излизането й от Sokrat.bg.
 

Цитати

„Простият, но лиричен език, находчивите жени герои и разнообразието от  свръхестествени изненади биха примамили не само ревностните почитатели на Мар, но и всеки обикновен читател.” Публишърс Уикли (Publishers Weekly)

„Необикновената комбинация от  кумири от  миналото и от живота днес придава огромна ексцентричност на тези „приказки”.” Скул Лайбрари Журнал (School Library Journal)

За автора

„Порочна прелест” е книгата, която прави Мариса Мар популярна. Издадена е през 2007 и след нея излиза серия от още 4 книги. През 2011 издава първата си новела за възрастни, носеща името „Пазачът на гробища”. Книгата е предложена за телевизионен сериал.
Мелиса Мар споделя за себе си, че обича изкуството във всичките му форми- графити, сюрреалистични картини, фотография, татуировки, скулптори, сгради. Природата и изкуството са нейната муза.  Израстнала е вярвайки във феи и духове. И досега вярва, че те съществуват.
Въпреки че съучениците й са смятали, че тя най-вероятно ще свърши в затвора тя има магистърска степен по литература и преподава на студенти.
Мар е омъжена и има дъщеря. Обича да чете Уилям Фолкнер, Кристина Росети и Нийл Геймън. 

 

Коментари за книгата