Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Illusions (Wings, book 3)

Illusions (Wings, book 3)

0 гласа
Не е налично

Описание

КНИГАТА НЕ Е В НАЛИЧНОСТ!

Категории: Книги, Предстоящи

Цитати

“Феновете наистина ще имат възможността да се насладят на идеалистичните персонажи, отнемащата дъха романтика,прокрадващите се опасности и новите, ясно изразени паралелни внушения, които ни отвеждат към крал Артур”. (“Kirkus Reviews”)

“Кой би могъл да предположи,че феите могат да бъдат толкова симпатични?  В “Илюзии” (“Illusions”) можете да намерите абсолютно всичко. Книгата е наистина очарователна, богата на внушения и романтика, изтъкана от завладяваща фантастика”. (Лиза МакМан, автор на трилогията–бестселър на Ню Йорк Таймс, the “Wake”)

Поредицата “Криле”, (“The Wings) продължава с неочакван обрат. Драматичният финал оставя читателите да очакват с нетърпение следващото продължение”. (Booklist)


 

За автора

Ейприлин Пайк е превъзнасяна от критиците и призната както международно, така и от “Ню Йорк Таймс” като авторка на бестселърите от поредицата “Криле” (Wings). Надарена със  свръх активно въображение, тя започва да пише  своите истории още от детските си години.На 20 години, става бакалавър по творческо писане в държавния колеж “Люис- Кларк” в Люистън, щата Айдахо. Работи като сервитьорка, управител на ресторант, редактор, ръководител на курсове за раждане, дула.
Когато не пише, Ейприлин обича да тича, да пее, да изнася представления и (естествено) да чете книги за магии и целувки. Живее в Аризона с мъжа си и четирите им деца. Обожава слънцето.

Повече информация за нея можете да намерите на нейния сайт: www.aprilynnepike.com


 

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Криле
  • Destined (Wings, book 4)