Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Имението Кавендън

Имението Кавендън

1 гласа
Корична цена: 17,00лв.
Цена: 15,30лв.
 

Описание

Епична семейна сага, сътворена от авторката на повече от 30 романа Барбара Тейлър Брадфорд . Вълнуваща история за тайни, любов, чест и предателства – незабравими герои, аристократизъм, разкош… незабравим роман, който се чете на един дъх. 

Векове наред разкошната къща в имението Кавендън е дом на аристократите Ингам и на хората от фамилията Суон, които са им предани до гроб. Годината е 1913. Двете семейства не подозират, че скоро светът им ще е разтърсен от събития, които ще го променят завинаги. Занимават ги ежедневни проблеми – някои наглед банални, други – съдбовни (как да помогнат на ангелски красива млада жена да запази разума си, след като е загубила честта си).

Един ден граф Чарлс Мобри получава писмо, което го смайва и озадачава. Писмото е от първия му братовчед  Хюго Ингам Стентън, напуснал Кавендън едва шестнайсетгодишен. Досега не е търсил връзка със семейството, за него се знае само, че е успял в живота и че е много богат. А сега пише, че иска да се върне у дома. Какво вещае неочакваното му завръщане? Дали появата му няма да разруши уредения им свят? Какво да очакват? Радост или душевна болка?

Колебания, съмнения, притеснения… и сякаш това не е достатъчно, някой жадува да съсипе всички от Ингам. Ще го разобличат ли, преди да е станало твърде късно?

Основа:13 см
Височина:20 см
ISBN:9789544091289
Тегло:0.33 кг
Език: Български
Корица: Мека
Брой страници: 360
Година на издаване: 2016
Издателство:ПЛЕЯДА
Категории: Художествена литература, Любовни и дамски романи, Чиклит

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Триумфът на Харт
  • Писмо от Истанбул
  • Жените от Кавендън: Задава се буря
  • Следващото поколение (Имението Кавендън)