Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Писмо от Истанбул

Писмо от Истанбул

0 гласа
Корична цена: 17,00лв.
Цена: 15,30лв.
 

Описание

Джъстин занемя. Взираше се в писмото, което току-що прочете, чувствайки сякаш земните пластове се разместват под краката й. Беше потресена. Забеля­за, че ръката й трепери... цялата трепереше като лист. Баба й е още жива! Как е възможно?

Пое дълбоко дъх, остави писмото и се помъчи да подреди мислите си. След няколко ми­нути се успокои, наведе се, за да прочете още веднъж написаното, да погълне думите… те разкриваха нещо тол­кова важно, че беше смаяна.

Баба й беше още жива.

Разтърсваща сага от кралицата на драмата Барбара Брадфор Тейлър. Какво се случва с едно семейство през годините между Втората световна война и 2004? Ню Йорк, Лондон, Истанбул, Берлин… пътят, който героите ще изминат, за да разгадаят една мистерия и да преоткрият себе си…

Целият свят на Джъстин Ноулан – известна кинорежисьорка – се преобръща, след като неволно отваря адресирано до майка й писмо. Писмо, изпратено от Истанбул, което разкрива, че любимата й баба, уж загинала при самолетна катастрофа, е жива! Нима майка й е излъгала и нея, и близнака й Ричард?

Решението е едно – да замине за Истанбул и да разнищи историята. В омайния град на границата между Изтока и Запада се случва нещо неочаквано – Джъстин среща любовта на живота си – загадъчен мъж, който сякаш знае повече, отколкото е склонен да разкрие.

Писмото от Истанбул й помага да открие не само истината за семейството си, но и да излекува раните от минали предателства и да започне нов живот.

Основа:13 см
Височина:20 см
ISBN:9789544093570
Тегло:0.45 кг
Език: Български
Корица: Мека
Брой страници: 360
Година на издаване: 2016
Издателство:ПЛЕЯДА
Категории: Художествена литература, Любовни и дамски романи, Чиклит

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Триумфът на Харт
  • Имението Кавендън
  • Жените от Кавендън: Задава се буря
  • Следващото поколение (Имението Кавендън)