Информация
Информация
Жанет 45
Hybrid books
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини
През погледа на фотографа

През погледа на фотографа

0 гласа
Корична цена: 32,00лв.
Цена: 28,80лв.
 

Описание

Дизайнът е изключително важен фактор в създаването на успешна фотография Способността да видим потенциала за силна сцена и след това да организираме графичните елементи в ефективна и завладяваща композиция е основно качество на добрите фотографи.
Дигиталната фотография разкри нова и вълнуваща страна на дизайна. Първо, благодарение на непосредствената обратна връзка от екрана на фотоапарата, ние можем да коригираме и подобрим композицията на момента. Второ, инструментите на последващата обработка ни позволяват да подобрим качествата на дизайна дори и след като спусъкът е натиснат. Това променя неизбежно начина, по който фотографите правят своите снимки.
През погледа на фотографа, установена сега като една от основните книги за модерните фотографи, показва как всеки може да развие способността си да вижда и прави добри дигитални снимки. Книгата изследва всички традиционни подходи за композиция и дизайн, както и новите техники за цифрова обработка, като съединяване на кадри и HDR, като възможност за подобрение и без намеса в погледа на фотографа.

Основа:24 см
Височина:25 см
ISBN:9786197081053
Тегло:0.81 кг
Език: Български
Корица: Мека
Брой страници: 192
Година на издаване: 2016
Издателство:WHITE WALL MEDIA
Категории: Специализирана литература, Фотография

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • 101 полезни съвета за дигитална фотография