Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Жените, които го познаваха

Жените, които го познаваха

0 гласа
Корична цена: 18,00лв.
Цена: 16,20лв.
 

Описание

Нова среща със Себастиан Бергман

В разгара на необичайно горещото лято в Стокхолм е убита жена. Тя е третата жертва поред. А интервалът между престъпленията се скъсява...

Убийствата носят почерка на печално известния сериен убиец Едвард Хинде – манипулативен, жесток и високоинтелигентен. Ала Хинде е под строг режим в затвора от доста години.

Хьоглунд и колегите му от Националния отдел за разследвания на убийства нямат друг избор освен да върнат в екипа този, който някога го е вкарал зад решетките – Себастиан Бергман.

Повечето от екипа са убедени, че арогантният единак ще донесе повече проблеми отколкото ползи. Но случаят се оказва истински кошмар и за самия Бергман. Защото името на четвъртата жертва ще се окаже познато…

„Жените, които го познаваха” е вторият роман с участието на психолога Себастиан Бергман. Необичайно динамична, богата на плътни колоритни образи и със силни социални послания, поредицата на Юрт и Русенфелт разчупва клишетата в жанра и постига внушителен международен успех. А главният герой – един от най-оригиналните образи в скандинавската литература, бързо се превърна в любимец на читателите по света.

Юрт и Русенфелт са сценаристи на минисериала „Себастиан Бергман” по първите две книги от поредицата, както и на популярния сериал „Мостът”.

ISBN:9789543893713
Език: Български
Корица: Мека
Брой страници: 480
Година на издаване: 2015
Издателство:ЕРА
Категории: Художествена литература, Криминални романи, трилъри, Световна проза, Предстоящи

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Човекът, който не беше убиец
  • Мъртвите, които не липсват на никого
  • Момичето, което запази мълчание