Информация
Информация
Hybrid books
Жанет 45
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Помощ

Необходимо ли е да се регистрирам, за да пазарувам в Priateli.bg?

Не, регистрацията ви дава възможност да следите статуса на поръчката си, както и някои други предимства, но не е задължителна.
Можете да пазарувате и без да сте регистриран потребител.

Как да поръчам?

След като сте избрали дадена книга и сте натиснали бутона ''Поръчай", можете да преминете към плащане или да добавите още артикули, като натиснете бутона ''Продължете с покупките''. Когато сте сложили в кошницата всички стоки, които желаете, натиснете ''Плащане", изберете адрес за доставка и начин на плащане.

Мога ли да откажа поръчката?

Да, до 17:30 часа в деня, в който е направена поръчката, можете да я откажете на тел. 0700 103 05

Не откривам дадена книга в сайта?

Ако не можете да намерите книгата, която търсите, изпратете запитване на order@priateli.bg. Колкото повече информация дадете за книгата (заглавие, автор, издателство, година на издаване), толкова по-лесно ще я намерим.

Гарантирано ли е, че книгите обявени в Priateli.bg, са налични?

Не. Въпреки, че се стараем да поддържаме актуален списъка с обявените книги, възможно е някоя от тях да е с изчерпана наличност както при издателя, така и в търговската мрежа. В такива редки случаи ще бъдете уведомявани своевременно.

Мога ли да разчитам на обявения тридневен срок за доставка?

В почти всички случаи - да. Все пак понякога се налага определена книга да бъде търсена по-дълго време, което би забавило доставката. В такива случаи ще бъдете информирани и ще се съобразим с вашите желания.