Информация
Информация
Hybrid books
изток-запад
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Бизнес. Икономика. Право.

Бизнес и икономическа литература.

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
Глобални недоволства
14,99лв.
13,50лв.
В завладяваща нова серия интервюта Ноам Чомски идентифицира „сухите подпалки“ на недоволството по света, които биха могли скоро ..
Китай – събуждането на един гигант
19,90лв.
17,90лв.
Хенри Полсън е водещ американски политик и икономист. Той е 74 -ят финансов министър на САЩ (2006 - 2009), член е на управителния съвет на М..
Силата на навиците
14,95лв.
Очаквайте от 24 април! Как да поставим ново начало в живота и бизнеса? Искате да промените живота си? Да започнете да тренирате редовн..
Опасен
15,90лв.
14,30лв.
Той е бляскав. Той е язвителен. Той е безцеремонен. Той е… Майло Янопулос! Eдно от най-смайващите проявления на интернет и социалнит..
Уговорено. Тайните сделки, които променят нашия свят
18,00лв.
16,20лв.
Възможно ли е да не разбираме какво се случва в света? Реално ли е животът ни да се определя не от политици или случайни събития, а от тайни..
Право и морал. Проблемът за юридическата валидност в прочита на съвременния правен позитивизъм
18,90лв.
17,00лв.
Книги под заглавието „Право и морал“ или сходно на него се появяват в юридическа ни книжнина на няколко десетилетия. Настоящото ..
Дай, за да вземеш
19,90лв.
17,90лв.
Напоследък много се говори и пише за ангажираността и мотивацията на служителите. Компаниите изследват все по-активно нивата на ангажираност..
Как да станеш богат
17,95лв.
Доналд Тръмп е единствен по рода си. Титан на продажбите на недвижими имоти, бизнес магнат, медийна звезда, бестселъров автор, а отскоро и н..
Изкуството на сделката
17,95лв.
Доналд Тръмп е единствен по рода си. Титан на продажбите на недвижими имоти, бизнес магнат, медийна звезда, бестселъров автор, а отскоро и н..
Пътят към разрухата
Не е налично
22,00лв.
19,80лв.
Тревожна камбана бие сред глобалните елити. Знаците за предстояща световна финансова криза вече са съвсем видими. Този път обаче те имат пла..