Информация
Информация
Новини

За деца и юноши

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
Остров Боуен
16,99лв.
15,30лв.
Всичко започва с убийството на британския моряк Джеремая Пъркинс в Хавойсюнд, малко норвежко пристанище в Арктика, и с мистериозния пакет, к..
Как да пишем страхотни истории!
12,00лв.
10,80лв.
Топ трикове и писателски тайни от експертите на Оксфорд Имате дете, което обича да пише?  Този наръчник е идеалният подарък! Заба..
Не може да бъде 2: Още невероятни визуални сравнения
23,00лв.
20,70лв.
Стотици невероятни визуални сравнения разкриват удивителни факти за света около нас. * Праисторическото водно конче е два пъти по-дълго о..
Смешни грешки, грешни смешки: Щури професии и работи весели, книга 2
4,99лв.
4,50лв.
В детската градина Лиза седи пред белия лист и рисува професии. Каква ли ще стане, когато порасне? Може би диригент или пък директор на зооп..
Смешни грешки, грешни смешки: Странният ден на Лиза и Бонбон, книга 1
4,99лв.
4,50лв.
Още от сутринта Лиза има странно чувство – днес нещо май не е наред. Но къде ли е проблемът? Около нея е пълно със странности: във фур..
Бележник за оцветяване: Вдъхновение
11,95лв.
10,80лв.
Бележник за оцветяване ВДЪХНОВЕНИЕ е най-новото издание от колекцията креативни албуми за оцветяване. В него ще намериш както страници с ред..
Бележник за оцветяване: Хармония
11,95лв.
10,80лв.
Бележник за оцветяване ХАРМОНИЯ е най-новото издание от колекцията креативни албуми за оцветяване. В него ще намериш както страници с редове..
Алберт
14,00лв.
12,60лв.
Алберт е доста невъзпитано момченце, но затова пък е забавен. Той измисля най- невероятни неща: копае капан за момичета, прави за смях един ..
Приказки на дядо Пънч
5,99лв.
5,40лв.
От магазинче за бонбони някъде в Америка до българския морски бряг – историите на Дядо Пънч ни пренасят през разстоянията и времето, з..
Джордж и неразбиваемият код
16,90лв.
15,20лв.
Джордж и най-добрата му приятелка Ани не са имали ново приключение в космоса отдавна. Но не задълго. Странни неща започват да се случват. Ба..