Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини

За тийнейджъри

Ред:
Покажи:
Regal Academy 2: Голямата церемония
9,99лв.
9,00лв.
Гмурни се в главозамайващо приключение из Страната на приказките с Роуз, Травис, Джой, Астория и Хоук, новото поколение ученици в Кралската ..
Regal Academy 1: Училище за приказки
9,99лв.
9,00лв.
Роуз е нормална тийнейджърка на Земята, която не знае нищо за приказния си произход. Но когато един ден по случайност открива магически ключ..
Regal Academy: Модни съвети
4,99лв.
4,50лв.
Как се обличат героите от Кралската академия? Колко чифта обувки има Роуз? Кой стил повече подхожда на твоя - роклите и официалните обувки н..
Училище мъчилище (Брат ми е подъл мръсен лъжец)
13,90лв.
12,50лв.
Не е лесно да си сестрата на Раф Качадорян... Раф превърна нарушаването на училищни правила в спорт. Бележникът на Раф никога не е виждал ..
До всички момчета, които съм обичала
12,90лв.
11,60лв.
Когато любовни писма, които трябва да останат в тайна, бъдат изпратени, катастрофата е неизбежна! Шестнайсетгодишната Лара Джийн пази люб..
Аз съм Карол Севиля
14,90лв.
13,40лв.
Здравейте, аз съм Карол Севиля и в тази книга искам да ви разкажа своята кратка и супервълнуваща история. За целия този луд и суперготин жив..
Кърпена глава 3: Призракът на "Гротеск"
8,90лв.
8,00лв.
Едно МАЛКО същество е напът да открие ГОЛЯМА тайна Последвайте забравеното създание на един луд професор в битката му за спасение на сърц..
Кърпена глава 2: Окото на пирата
7,99лв.
7,20лв.
Едно малко същество ще отплава на голямо приключение. Последвайте забравеното създание на един луд професор, което се готви за почтиживот в..
Възходът на Острова на изгубените
12,90лв.
11,60лв.
Дълбоко под вълните, могъщият тризъбец на крал Тритон е преминал през магическата бариера, ограждаща Острова на изгубените. Ума – вечн..
Кралицата в сянка
18,00лв.
16,20лв.
Само Редуайн може да ви разкаже приказката за Снежанка с елементи на ужас и романтика. А когато погледнете ябълка, умът ви ще ви отпраща към..