Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини

Музикални книжки

Ред:
Покажи:
100 говорещи картинки - книга със звуци
Не е налично
22,00лв.
19,80лв.
Тази забавна книга ще спечели сърцето на всяко дете. Като натисне картинките, то ще чуе названието на предметите, цветовете, числата, формит..
Голяма говореща книга за фермата
Не е налично
22,00лв.
19,80лв.
Богата и достъпно поднесена информация, великолепни фотографии и повече от 50 реалистични звука превръщат книгата в истинска енциклопедия за..
Приказни принцеси: Пепеляшка (книжка с 3 мелодии)
16,90лв.
Добре дошли във вълшебния свят на приказките! Красивото музикално цвете и любимата приказка за Пепеляшка ще радват и забавляват всяко дете...
Приказни принцеси: Снежанка (книжка с 3 мелодии)
16,90лв.
15,20лв.
Добре дошли във вълшебния свят на приказките! Красивото музикално цвете и любимата приказка за Снежанка ще радват и забавляват всяко дете. ..
Опознай звуците: Превозни средства
14,90лв.
13,40лв.
Какво разнообразие от шум на машини – вият, бучат и форсират двигателите си. С помощта на тази интерактивна книжка всяко дете може да ..
Музикална книга за лека нощ
Не е налично
14,99лв.
13,50лв.
Изчерпана наличност! В гората се спуска здрач и децата на горските животни се готвят за сън. Между клоните на дърветата се промъква тиха ..
Моят първи таблет: Голяма книга за животните
Не е налично
21,99лв.
100 факта за животните, реални звуци и весела мелодия Тази модерна и забавна енциклопедия с таблет ще се превърне в любимата книжка на де..
Говореща азбука: English
21,99лв.
От тази прекрасно илюстрована и забавна говореща книжка децата лесно ще научат английската азбука! Разгледай красивите илюстрации. Оп..
В гората
Не е налично
12,90лв.
11,60лв.
В гората живеят много животни, но те са плахи и предпазливи. Трудно е да ги видим, но можем да ги чуем. Ку-Ку! - вика кукувицата. Бу-хууу! -..