Информация
Информация
Колибри
Сиела
БГ Книга
Егмонт
Бард
Новини

Музикални книжки

Ред:
Покажи:
100 говорещи картинки - книга със звуци
22,00лв.
19,80лв.
Тази забавна книга ще спечели сърцето на всяко дете. Като натисне картинките, то ще чуе названието на предметите, цветовете, числата, формит..
Голяма говореща книга за фермата
22,00лв.
19,80лв.
Богата и достъпно поднесена информация, великолепни фотографии и повече от 50 реалистични звука превръщат книгата в истинска енциклопедия за..
Приказни принцеси: Пепеляшка (книжка с 3 мелодии)
16,90лв.
Добре дошли във вълшебния свят на приказките! Красивото музикално цвете и любимата приказка за Пепеляшка ще радват и забавляват всяко дете...
Приказни принцеси: Снежанка (книжка с 3 мелодии)
16,90лв.
15,20лв.
Добре дошли във вълшебния свят на приказките! Красивото музикално цвете и любимата приказка за Снежанка ще радват и забавляват всяко дете. ..
Опознай звуците: Превозни средства
14,90лв.
13,40лв.
Какво разнообразие от шум на машини – вият, бучат и форсират двигателите си. С помощта на тази интерактивна книжка всяко дете може да ..
Музикална книга за лека нощ
Не е налично
14,99лв.
13,50лв.
Изчерпана наличност! В гората се спуска здрач и децата на горските животни се готвят за сън. Между клоните на дърветата се промъква тиха ..
Моят първи таблет: Голяма книга за животните
Не е налично
21,99лв.
100 факта за животните, реални звуци и весела мелодия Тази модерна и забавна енциклопедия с таблет ще се превърне в любимата книжка на де..
Говореща азбука: English
21,99лв.
От тази прекрасно илюстрована и забавна говореща книжка децата лесно ще научат английската азбука! Разгледай красивите илюстрации. Оп..
Самолети: Високо, високо в небето - Играй с мен!
19,90лв.
17,90лв.
Високо над света на Колите самолетите са готови за голямото авиорали "С крила около света"! Книгата съдържа 7 звукови бутона, вдъхнов..
Изненада за Матю
19,90лв.
17,90лв.
Матю е тъжен. Може ли Светкавицата да го развесели? Чети и натискай звуковите бутони, за да откриеш! Книгата не е подходяща за деца на възр..