Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини

Книжки за оцветяване

Ред:
Покажи:
Българските народни носии и шевици: Научи и оцвети
5,99лв.
5,40лв.
20 стикерни шевици Българските народни носии и шевици са изтъкани от тайнственост и традиция. Нравите и обичаите на прабългари, слав..
Съкровищата на България. Оцветяване, рисуване, любопитни факти/Bulglarian treasures. Colouring, painting, curious facts
14,99лв.
13,50лв.
Поредица: Съкровищата на България Представяме ви една специална книга. В нея сме събрали повече от двадесет от най-известните съкровища, ..
Тролчета: Мандали
4,99лв.
4,50лв.
Открий новото си хоби и се забавлявай като оцветяваш тези красиви, изящни и същевременно забавни картинки. Грабни любимите си химикалки, пас..
Моден дизайн на дрешки и аксесоари за: Сладки кученца
5,99лв.
5,40лв.
62 стикера за оцветяване Стани дизайнер на дрешки и аксесоари за неустоимо сладките кученца в тази книга. Създай очарователни плакати и к..
Блокче за оцветяване: Коледа
3,99лв.
3,60лв.
В тази празнична рисувателна книжка най-малките любители на оцветяването ще открият двайсет и четири весели картинки на коледна тематика. Си..
Безопасно движение с обществен транспорт, 5-7 години
2,90лв.
2,60лв.
Книжка със стикери за упражнения и игри Разгледайти силуетите в книжката, открийте съответните им цветни стикери от приложението и ги зал..
Супер прически, грим и маникюр. Нови идеи
11,95лв.
10,80лв.
Красиви прически Контури на силуети за рисуване върху тях Уроци за рисуване на грим, прически и маникюр Идеи за нови прически, грим и ман..
Disney Принцеса: Рисувателна книжка 2
1,59лв.
1,40лв.
C книжките от поредица „Рисувателна книжка“ малчуганите оцветяват и се забавляват с прекрасните принцеси на ДИСНИ. Предназначени..
Облечи принцесите! Красавицата и звяра
7,95лв.
Добре дошла в приказния свят на принцесите! Помогни на красавицата да се приготви за обичайната разходка из града или да се облече за пищ..
Облечи принцесите! Снежанка
7,95лв.
Добре дошла в приказния свят на принцесите! Помогни на Снежанка да се облече за разходка в гората или да се приготви за бляскав бал! Смел..