Информация
Информация
Hybrid books
Жанет 45
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Митология, фолклор

Ред:
Покажи:
Българските народни носии и шевици: Научи и оцвети
5,99лв.
5,40лв.
20 стикерни шевици Българските народни носии и шевици са изтъкани от тайнственост и традиция. Нравите и обичаите на прабългари, слав..
Енциклопедия на митичните създания
14,99лв.
13,50лв.
Митовете и легендите на различните народи разказват за чудни същества, сякаш излезли от други светове. Тази енциклопедия разкрива тайните на..
Кукери. Оцветяване, рисуване, любопитни факти
4,99лв.
4,50лв.
Книгата представя кукерските обичаи в България. Шарени и многообразни, тези маскарадни празненства впечатляват и малки, и големи. През 2015 ..
Бизоновата жена
8,00лв.
7,20лв.
Индианската легенда, илюстрирана и преразказана от Пол Гобъл, е посветена на връзката между хора и животни, а също и на невероятната сила..
National Geographic Kids: Всичко за митологията
7,99лв.
7,20лв.
Яхни летящия кон Пегас към дома на Олимпийските богове или се сражавай с могъщите богове на викингите. Запознай се с историите за чудовищ..
Енеида
16,00лв.
14,40лв.
„Енеида” е латинска епическа поема на Вергилий, която завършва цикълът от произведения за Троянската война. Писателката Аугусте Лехнер пр..
Дракон от легендите (+3D пъзел)
24,99лв.
Зарадвайте детето си със сглобяем 3D дракон! Комплектът съдържа елементи, от които ще направите страхотен цветен макет на страховития..
Светът на приказките. Български митове и легенди
10,90лв.
9,80лв.
Съдържание: Дионс-Загрей и сълзите на лозата Орфей и вълшебната лира Крали Марко и крилатият кон Шарколия Тангра - небесн..
Старогръцки легенди и митове
5,99лв.
5,40лв.
Старогръцките легенди и митове са мъдри предания за всесилни богове, смели герои, чудни същества и коварни чудовища. В тези невероятни ис..
Старогръцки легенди и митове, Том II - Троянската война и подвизите на Одисей. *Златни детски книги* №22
11,99лв.
10,80лв.
Cтapогpъцкитe лeгeнди ca доcтигнaли до нac кaто нacлeдcтво от дpeвнитe гъpци. Bъзникнaли пpeди толковa години, тe ни отвeждaт в eдин cвят..