Информация
Информация
БГ Книга
Сиела
Егмонт
Новини

Здраве

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
Поддръжка на човешкото тяло
13,00лв.
11,70лв.
Πъpвият и зaceгa eдинcтвeн бългapин дepвиш e Bacил Toceв. Йoгa пpeпoдaвaтeлят пpeдcтaвя cвoятa eжeднeвнa пpoгpaмa c тexниĸи зa дишaнe и y..
Яж шоколад и отслабвай
16,00лв.
14,40лв.
Обичаш ли ШОКОЛАД? Ама много, много, МНОГО ли го обичаш? Пустият му шоколад – тооолкова приятен нa небцето и толкова лепящ се на дупет..
Антираково хранене
5,00лв.
4,50лв.
Авторският колектив под научната редакция на онкопатолога д-р В. Василев е събрал и обобщил огромно количество информация, касаеща профилакт..
Лечебните подправки
30,00лв.
27,00лв.
Искате да подобрите здравето си и да надвиете болестите? Включете в диетата си колкото е възможно повече натурални храни, каквито са плодове..
Човешкото здраве в един нездрав свят
16,99лв.
15,30лв.
Новата книга на „украинския вълшебник“ Борис Болотов е написана въз основа на уникалния опит на нейния автор. Болотов е учен, хи..
Микробиом диета
18,90лв.
17,00лв.
Д-р Келман представя професионален план за подобряване качеството на живот, базиран на най-новите научни достижения, по начин, достъпен и ра..
Яжте мръсно!
17,95лв.
С хиляди последователи по цял свят и личен диетолог на олимпийски шампиони като Майкъл Фелпс, д-р Акс представя революционния си подход и на..
Лечебна физкултура
12,00лв.
10,80лв.
Експертите смятат, че обездвижването се нарежда на второ място (след тютюнопушенето) като причина за ранна смърт от сърдечносъдови болести. ..
Докато аз и ти сме едно. Дневник-пътуване от зачатието до раждането
25,00лв.
22,50лв.
Това е книга дневник, чиято основна цел е да съпътства бременната жена в уникалния процес по сътворяване на новия живот. На страниците й бъд..
Раждане с любов
18,00лв.
16,20лв.
Тази книга е моята ода за раждането! То е било и винаги ще бъде изключително интимен момент на дълбока физическа и духовна трансформация в ж..