Информация
Информация
Hybrid books
изток-запад
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Алтернативна медицина

Ред:
Покажи:
Първи стъпки в китайската медицина
24,00лв.
21,60лв.
Корените на китайската медицина могат да се открият още в древността, но основополагащите й принципи и доказани ползи намират все по-голямо ..
Енциклопедия на лечебните растения в България – второ преработено и допълнено издание
14,99лв.
13,50лв.
Второто издание на “ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА ЛЕЧЕБНИТЕ РАСТЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ” ще помогне на всеки да организира своя живот по здравословен ..
Тялото и звездите
14,95лв.
Холистичен подход към здравето, основан на зодиакалните знаци! „Тялото и звездите“ е първото по рода си ръководство, което по..
Енергийна програма "Петимата тибетци"
9,50лв.
8,60лв.
Упражнения за подмладяване, здраве и дълголетие Енергийна програма "Петимата тибетци" е предназначена за всеки, който иска да п..
Щитовидната жлеза. Тайният страж на нашия организъм
10,00лв.
9,00лв.
Щитовидната жлеза е разположена на предната част на шията. Тя тежи само 20-40 грама, но трудно могат да се изброят ползите от тази важна жле..
Атлас на билките в света
24,00лв.
21,60лв.
Уважаеми читателю, В 188 табла и 392 цветни снимки - направени лично от автора, са представени най-ценните билки в света - офлайн вариант..
Природен лечебник
9,00лв.
8,10лв.
Народната медицина е позната от древни времена. През хилядолетията хората са наблюдавали живота на най-различни животни и растения. Многовек..
Хрян за лечение и прочистване
6,00лв.
5,40лв.
Здравейте, скъпи мои читатели. Радвам се да ви представя моя нов приятел и лечител. В научните кръгове това растение е известно като селски..
Черният бъз и бъзакът лекуват всичко
10,00лв.
9,00лв.
През последните 60 години са проведени стотици клинични и лабораторни проучвания на целебните свойства на черния бъз. Доказано е, че антоциа..
Билков целебник. Природните средства за справяне с болестите
9,00лв.
8,10лв.
Лечебните свойства на билките са известни от векове. Използването им като храна и с лекарствени цели датира от хиляди години. С напредването..