Информация
Информация
Hybrid books
изток-запад
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Здравословно хранене. Диети

Ред:
Покажи:
Трайно отслабване без глад и изтощение
14,99лв.
13,50лв.
Открийте изненадващите тайни, които ще ви помогнат да отслабнете и да задържите теглото си, в новата книга от автора на здравословната библи..
Яж шоколад и отслабвай
16,00лв.
14,40лв.
Обичаш ли ШОКОЛАД? Ама много, много, МНОГО ли го обичаш? Пустият му шоколад – тооолкова приятен нa небцето и толкова лепящ се на дупет..
Антираково хранене
5,00лв.
4,50лв.
Авторският колектив под научната редакция на онкопатолога д-р В. Василев е събрал и обобщил огромно количество информация, касаеща профилакт..
Яжте мръсно!
17,95лв.
С хиляди последователи по цял свят и личен диетолог на олимпийски шампиони като Майкъл Фелпс, д-р Акс представя революционния си подход и на..
Лечебните мисли
19,99лв.
18,00лв.
Необикновената сила на съзнанието да лекува тялото!  Усещали ли сте прилив на адреналин, когато сте се отървали на косъм от някаква ..
Краят на диетите
20,00лв.
18,00лв.
Доказана стратегия за регулиране на теглото, здравословен живот и дълголетие! Желаете ли да сте здрави и да се предпазите от най-страшнит..
Храни се добре, за да се чувстваш добре
19,95лв.
Храненето е първата ни защита срещу болестите, а добрият хранителен режим може да облекчи и да ни предпази от почти всяко заболяване. В т..
Размерът има значение (размерът на талията)
9,99лв.
9,00лв.
Телевизионната продуцентка Александра Иванова успява да свали 42 кг за 9 месеца, да възвърне самочувствието си и да се освободи от редица бо..
Да бъдем здрави с Мария Требен
12,00лв.
10,80лв.
Мнозина смятат, че човешкият организъм е длъжен да функционира, че можем да го натоварваме безгранично и че силите му за самоизцеление са не..
Дълголетието
14,00лв.
12,60лв.
Представени са предимствата на уникалната общооздравителна лечебна система на омекотено лечебно гладуване с плодово-чаен режим, резултат от ..