Информация
Информация
Hybrid books
изток-запад
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Йога, пилатес

Ред:
Покажи:
Йога парти на плажа
6,00лв.
5,40лв.
В тази книга ви каним на едно своеобразно йога парти на плажа. Ще правим ралични пози, дихателни упражнения, концентрации и медитации - ще м..
Геранда Самхита
8,00лв.
7,20лв.
"Геранда Самхита" е най-авторитетният древен литературен източник по Хатха йога, достигнал до наши дни. Неговият автор е риши Гера..
Йога терапия
18,00лв.
16,20лв.
Книгата представлява ръководство за терапевтично използване на йога и аюрведа за добро здраве и физическа форма. В нея са представени под..
10-дневна програма за здраве и красота с йога
9,00лв.
8,10лв.
Йогата зарежда с енергия и едновременно с това успокоява, позволява поддържането на идеално тегло, телесно и умствено здраве, дарява с душев..
Лесна йога за деца
6,00лв.
5,40лв.
Благодарение на практикуването на лесни йога упражнения децата могат да бъдат не само здрави и гъвкави, но и да се издигнат в духовно отноше..
Велика книга за Йога терапия
20,00лв.
18,00лв.
Книгата представлява основно ръководство по йога за лечение на тялото, душата и ума. Книгата се ръководи от основните принципи на йога ..
Силата на ащанга йога
25,00лв.
22,50лв.
Ащанга йога е много повече от серия физически упражнения. Тя е техника за осъзнаване на тялото, която ви помага да постигнете и преживеет..
Йога. Безсмъртие и свобода
27,00лв.
24,30лв.
Четири основополагащи и взаимосвързани понятия, четири „движещи идеи“ ще ни помогнат да проникнем в същността на индийската духовност. Ет..
Емоционално инженерство
14,00лв.
12,60лв.
Настоящата книга предоставя отговори на следните въпроси:    - Кои са нещата, които ни правят щастливи?    - Въ..
Йога мала
12,00лв.
10,80лв.
Тази книга, написана от един от най-великите майстори по йога на нашето време, е свидетелство за непреходната природа на ащанга йога. Осн..