Информация
Информация
Hybrid books
изток-запад
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Медицински справочници

Ред:
Покажи:
Преди да дойде линейката
8,99лв.
8,10лв.
Най-важната книга за всеки дом, в който има деца. Не се паникьосвайте! И сами можете да помогнете на пострадалото дете. Извикайте линейка..
А дали не е B 12?
18,00лв.
16,20лв.
Какво според вас е общото между тези хора? • Четиридесетгодишен репортер изгубва способността си да пише, пада при опити за ходене и..
Пътеводител в алтернативната медицина за лекари
21,00лв.
18,90лв.
„Авторът прави преглед на често срещаните добавъчни терапевтични методи въз основа на най-новите научни изследвания и двойнослепи проу..
Ябълката – храна и лекарство
6,00лв.
5,40лв.
"Една изядена ябълка на ден държи доктора надалеч` – защо по цял свят хората вярват в това, разкрива Пенчо Далев в най-новата кни..
Как да засилим имунитета си
12,00лв.
10,80лв.
Скъпи читателю, Тази книга е за теб, ако непрекъснато боледуваш от дихателни или други инфекции (или ако това се случва често ствое дете или..
УНГ. Уши-Нос-Гърло
14,00лв.
12,60лв.
Кои УНГ патологии с какви хомеопатични медикаменти могат да се лекуват? Какви симптоми да търсим, за да определим адаптираните хомеопатични ..
Щифтови изграждания, материали и методи
55,00лв.
49,50лв.
Възстановяването на коронката на депулпираните зъби с помощта на щифтови изграждания е една от най-честите намеси в ежедневната практика...
Женските страхове, женските болести, женските болки
10,00лв.
3,00лв.
В настоящата книга гинекологът д-р Винфрийд Вебер прави кратък преглед на различни женски здравословни проблеми и оплаквания, свързани с мес..
Хомеопатия. Клинични случаи
14,00лв.
12,60лв.
Четирима лекари хомеопати от Медицински център „Фитолек“ споделят своя богат клиничен опит. Всеки автор е избрал свободно какъв свой ..
Как алтернативната медицина баламосва
20,00лв.
18,00лв.
„Как алтернативната медицина ни баламосва“ е книга за нелепа социална и интелектуална измама, чиито размери са колосални. Това увлекателн..