Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини

Дизайн

Ред:
Покажи:
Photoshop трикове за дизайнери
19,99лв.
18,00лв.
Може би работите по нов проект и се нуждаете от малко вдъхновение или просто от бърза справка, за да разберете как да направите онзи страхот..
Уеб дизайн с Adobe Photoshop CC
24,95лв.
22,50лв.
Случвало ли ви се е да имате идея и ясна представа за това как искате да изглежда вашия сайт, но да сте принудени да се примирите с нещо раз..
Основи на векторната графика с Adobe Illustrator, CorelDRAW и др.
24,99лв.
22,50лв.
Внимание дизайнери, време е да се захванете сериозно с вашия творчески процес. Твърде дълго си позволявахте да пестите усилия и да разчитате..
Рисуване на модни илюстрации for Dummies
16,99лв.
15,30лв.
Изданието ще ви преведе през процеса по подготвяне на креативни модни дизайни. В него ще откриете: подробни техники за създаване на ли..
Forget you past (Second Expanded Edition)
35,00лв.
31,50лв.
With his photography and research project “Forget Your Past” Bulgarian photographer Nikola Mihov traces the story of the most im..
Елементална скулптура. Теория и практика
30,00лв.
27,00лв.
Настоящият труд разкрива контекста на местата, обитавани от скулптурата, и тяхното влияние върху нея. Теорията за елементалната скулптура..
В света на стиловите мебели
Не е налично
10,00лв.
9,00лв.
Мебелите са навсякъде около нас. Интимно топли или официално студени, суетно претенциозни или скромно семпли, „стилови" или „съвременни",..
Минималистично изкуство
9,00лв.
8,10лв.
Минимализмът възниква в САЩ в началото на 60-те години най-вече като реакция срещу абстрактния експресионизъм и попарта. Названието "мини..