Информация
Информация
Hybrid books
Жанет 45
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Археология и нумизматика

Ред:
Покажи:
Свастиката. Най-ранният известен символ и неговите миграции
20,00лв.
18,00лв.
„Свастиката. Най-ранният известен символ и неговите миграции? представлява най-изчерпателното научно изследване на историята и употреб..
Античност, археология и национално въобразяване
27,00лв.
24,30лв.
Книгата изследва интереса към античността и "притежанието" на антично наследство като извор на социален и културен капитал за осно..
Съкровището от Над Сент Миклош
12,00лв.
10,80лв.
Проф. Ищван Ердейи е един от най-заслужилите в Унгария археолози и историци, проучвали пространствата на т.нар. степна империя и населяващит..
Сред богове и пирамиди
29,00лв.
26,10лв.
Настоящата книга описва ежедневието в Древен Египет. Авторът разглежда мястото на човека в социалната система на древноегипетското общество...
Митове на изгубената цивилизация на маите и ацтеките
15,00лв.
13,50лв.
Открийте загадъчния свят на мезоамериканските митове и легенди – от сказанията за сътворението и първите хора до преданията за богове ..
История на изгубената цивилизация на маите и ацтеките
15,00лв.
13,50лв.
Открийте изумителната история на древна Мезоамерика и постиженията на нейните народи – от ненадминатия календар на маите до величестве..
Колективна находка от медни (билонови) скифати от първата половина на ХIII в., намерена край Петрич
13,00лв.
11,70лв.
Темата на изданието е една колективна монетна находка, състояща се от медни (билонови) скифати от първата половина на XIII в., намерена през..
Библиография на българската палеоантропология
3,00лв.
2,70лв.
Предложената библиография на българската палеоантропология обхваща материал за период от 125 години и е насочена към широк кръг специалисти ..