Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини

Технологии

Ред:
Покажи:
Интернет безопасност
11,90лв.
10,70лв.
Време е да си дадем сметка, че в интернет човек е в опасност, също както в някой кварталс лоша слава през нощта. Александър Ненов, някогашен..
Педагогика на медийната комуникация
12,00лв.
10,80лв.
Книгата представя същността и особеностите на налагащия се през последните десет години нов комуникационен дискурс, белязан от рязкото скъсв..
Правото в нови територии
10,00лв.
9,00лв.
След клонираната овца и пластичната хирургия, във времето на трансплантациите, извънматочното зачатие, генна терапия,на прага на биороботика..
Езикът Swift. Програмиране за iOS и OS X
19,95лв.
18,00лв.
Книгата е предназначена за самостоятелно изучаване на Swift — новият език за програмиране за iOS и OS X. Описана е версия Swift 2.0. К..
Икономика и цифровизация на електронните медии
10,00лв.
9,00лв.
Д-р Силвия Цветкова-Казандзи е родена на 2 август 1978 г. в София. Завършила е бакалавърска и магистърска степен в УНСС в гр. София. През..
В ерата на телекомуникациите
10,00лв.
9,00лв.
Усилията на българските учени и специалисти в комплекса от информационни и телекомуникационни технологии извеждат страната ни на водещо м..
Optical Fluorides. Purification and Crystal Growing Applicability and Perspectives
30,00лв.
27,00лв.
Книгата е с разширено резюме на български език. Кристалният растеж като сложен физико-химично явление - предмет на технологичния напр..
Човекът в екстремални условия
5,00лв.
4,50лв.
В сборника са изложени резултатите от дългогодишните изследвания на учени предимно от БАН по проблемите за влиянието на различните екстремал..
Полунатурно конструиране на системи за управление на безпилотни летателни апарати
9,50лв.
8,60лв.
Независимо от голямото разнообразие на съществуващите системи за дистанционно управление на безпилотните самолети, с появата на спътниковите..
Електронно разузнаване
10,00лв.
9,00лв.
Книгата представлява опит да се съберат, подредят и изложат систематично основните технически и научни проблеми от теорията на електронното ..