Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини

Медицина

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
Практическа аюрведа. Изчерпателен наръчник за здрав живот
25,00лв.
22,50лв.
Всеки от нас иска да се радва на добро здраве и дълголетие. Как обаче можем да станем по-жизнени и енергични? Има ли средство за подмладяван..
Микробиом диета
18,90лв.
17,00лв.
Д-р Келман представя професионален план за подобряване качеството на живот, базиран на най-новите научни достижения, по начин, достъпен и ра..
Лечителят медиум
14,95лв.
Революционен подход за същността на хроничните и труднолечимите заболявания и лечението им От ранно детство Антъни Уилям общува с Висш Ду..
Наръчник по алтернативна медицина: Деца (Лечебни съвети за 25 често срещани заболявания)
21,00лв.
18,90лв.
Поради незрялата си имунна система бебетата и малките деца са податливи на най-различни често срещани заболявания. Въпреки че повечето от тя..
Масаж в точките на болката
9,00лв.
8,10лв.
Можете да отделите на масажа няколко минути сутрин и вечер - резултатите няма да закъснеят, особено ако страдате от заболяване, пристъпите н..
Планът за генна терапия
15,90лв.
14,30лв.
Можете ли да промените генетичната си съдба? Отговорът според д-р Мичъл Гейнър, известен лекар с десетилетен клиничен опит, е „ДА&rdqu..
Защо боледувам?
12,00лв.
10,80лв.
Случвало ли ви се е да попитате „Защо боледувам?“ и да установите, че вашият лекар не може да ви даде задоволителен отговор? Зап..
Вашето тяло никога не лъже. Пълно ръководство по източна диагностика
14,90лв.
13,40лв.
Вашето тяло никога не лъже - пълно ръководство по източна диагностика Използване на: допир, зрение и натиск за откриване на често с..
Настолна книга на диабетика
19,00лв.
17,10лв.
Диабетът не е болест, а начин на живот. Лекарят специалист-ендокринолог в Санктпетербургския център за диабетици Хавра Астамирова и дългогод..
Ветеринарен наръчник по пчеларство и биологично сертифициране
30,00лв.
27,00лв.
Д-р Гечев е автор на повече от 60 научни и научнопопулярни статии. Участва в редица международни форуми на "Апимондия", а през 199..