Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини

География

Ред:
Покажи:
Българските върхове по картата на света
16,00лв.
14,40лв.
Далеч, сред безбрежните висини на Памир в Централна Азия гордо се издигат върховете България и Шипка. През 1968 г. за първи път в историята ..
Бивша Югославска Република Македония. Туристическа география
33,40лв.
30,10лв.
През последното десетилетие в БЮРМ бяха изградени много музеи,паметници и други обекти. В същото време това ставаше като се манипулираха оче..
Туристически ресурси
13,50лв.
12,20лв.
Материалът в „Туристически ресурси” е подходящ за подготовка в средните и висшите училища по туризъм и е насочен към разкриването на тури..
Енциклопедичен географски речник на България
39,00лв.
35,10лв.
Този речник съдържа актуална информация за над 5000 обекта, обхващащи: всички области, градове, голяма част от селата, планни, низини, ко..
Обща климатология
18,00лв.
16,20лв.
В „Обща климатология” се изясняват въпросите за произхода и елементите на климата, както и тяхното географско разпределение, за климатичн..
Под знака на брадатия орел
3,00лв.
Брадатия орел-лешояд е емблема на българската природна защита. С неговият силует се обозначават различни природни обекти и забележителнос..
География на зависимите страни и територии (XVI – XXI век)
18,00лв.
16,20лв.
Предлаганият справочник има за цел да запознае читателите със състоянието на системата от зависими (несамоуправляващи се) страни, наричан..
Интересно и малко известно. Географски калейдоскоп
12,00лв.
10,80лв.
Защо континентите „танцуват"? Кои са космическите „гости" на Земята? Кой откри Америка? Къде се намират третият и четвъртият полюс на Зем..
Градовете в развитието на световната цивилизация
25,00лв.
22,50лв.
Неизброими са градовете, пръснати навред из земната шир. На пръв поглед - като географско понятие те си приличат. Всеки обаче има свои ха..