Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини

Психоанализа, Психотерапия, Психиатрия

Ред:
Покажи:
Сънища. Тайните на подсъзнанието
14,90лв.
13,40лв.
„Сънища“ е цялостно и практично ръководство за всички аспекти на сънуването. Открийте как интуитивно да разбирате символите в..
Разбиране и интерпретация в психоанализата
8,00лв.
7,20лв.
Психоанализата представлява уникална среща с най-дълбоките и творчески аспекти на човешката психика. Тази среща се осъществява чрез психоана..
Изкуство и литература
24,00лв.
21,60лв.
Особеното в психоаналитичния поглед към художественото творчество е, че той търси да открие психичните сили, мотивиращи твореца – и ги..
Изкуство и литература
22,00лв.
19,80лв.
Особеното в психоаналитичния поглед към художественото творчество е, че той търси да открие психичните сили, мотивиращи твореца – и ги..
Архетипът на Ковача
12,00лв.
10,80лв.
От аналитичнопсихологическа гледна точка образът на Ковача представя дългия път на индивидуация, започвайки още от откриването на залежите в..
Клинична психология
55,00лв.
49,50лв.
Написана на език, който студентите ще разберат и харесат, „Клинична психология“ на Тимоти Тръл предлага конкретно и всеобхватно ..
Мама и смисълът на живота
20,00лв.
18,00лв.
Терапевтични истории Чрез шест вълнуващи истории, извлечени от клиничния му опит, д-р Ялом отново ни потапя в тайните на срещата между па..
Киберпсихология. Поведенчески аспекти
13,00лв.
11,70лв.
Книгата разглежда една изключително актуална тема от киберпсихологията, а именно  извършителите на компютърни престъпления и техните по..
Да се родиш недоносен. Бебето, неговият лекар и неговият психоаналитик
25,00лв.
22,50лв.
Напредъкът на медицината позволява днес да се спасява живота на тежко недоносени бебета, които до вчера са били обречени на смърт. Какво зна..
Сънят и подземният свят
16,00лв.
14,40лв.
Тази книга е опит за един възглед за съня, различен от тези, с които сме свикнали. Тезата й не разчита на идеи за потискане (Фройд) или комп..