Информация
Информация
Enthusiast
Enthusiast
Бард
Книгомания
Новини

Специализирана литература

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
От реферата до магистърската теза. Академично писане за студенти + електронни ресурси
14,00лв.
12,60лв.
Книгата "От реферата до магистърската теза. Академично писане за студенти" + електронни ресурси е учебно помагало, предназначено з..
Изкуството на романа
18,00лв.
16,20лв.
Какво е романът? Има една чудесна еврейска поговорка: Човек мисли, Бог се смее. Вдъхновен от тази сентенция, обичам да си представям как еди..
Цифрова фотография с една светкавица
19,99лв.
18,00лв.
Страхотна фотография само с една светлина! Съвременното осветително оборудване - включително светкавици speedlight и други преносими свет..
Фармакология и хомеопатична Materia Medica
35,00лв.
31,50лв.
Този труд актуализира клиничните показания и токсикологичните и фармакологични данни. Необходим за задълбоченото изучаване на хомеопатични..
През погледа на фотографа
32,00лв.
28,80лв.
Дизайнът е изключително важен фактор в създаването на успешна фотография Способността да видим потенциала за силна сцена и след това да орга..
Музикотерапията в социалната практика
20,00лв.
18,00лв.
От древността до наши дни музикотерапията е развивана и прилагана под една или друга форма почти непрекъснато. Няколко са факторите, определ..
Стандартизация в библиотечната, архивната и информационната област
10,00лв.
9,00лв.
Целта на настоящото изследване е да се осъществи проучване и анализ на съвременното състояние на дейността по стандартизация в библиотечната..
От Хага до Ротердам
20,00лв.
18,00лв.
Книгата е посветена на отговорността по договора за международен превоз на товари по море. Анализирана е правната същност и уредбата на дого..
Изкуството на войната
14,00лв.
12,60лв.
Трактатът „Изкуството на войната” продължава да бъде най-влиятелното ръководство за военна стратегия. Сун Дзъ обяснява кога и..