Информация
Информация
Жанет 45
Hybrid books
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Козметика, Фризьорство, Маникюр

Ред:
Покажи:
Косата днес 04. Стъпка по стъпка с Георги Петков
40,00лв.
36,00лв.
Селекция от актуалните за сезона прически Стъпка по стъпка – техники за прическа Фотосесии с идея за цялостна визия Тенденции..
Булката: Ръководство за употреба
17,99лв.
16,20лв.
Най-после! Ръководство за булката без излишни глупости! Вражди със свекърите, хаос в навечерието на празника, властни сватбени агенти &nd..
Етерични масла за всеки ден
12,00лв.
10,80лв.
Тази книга е за вас: - ако желаете да изберете чист, естествен и екологичен начин на живот - ако желаете да избягате от химичните субста..
Косата днес 03. Стъпка по стъпка с Георги Петков. Hair today. Step by step with Georgi Petkov
25,00лв.
22,50лв.
Луксозният двуезичен албум на български и английски език представя селекция от актуалните за сезона прически, фотосесии с идея за цялостна в..
Маски за коса: рецепти, които всяка жена трябва да знае
2,99лв.
2,70лв.
Книгата съдържа полезни съвети, маски, лосиони и отвари за поддържане на косата. Природните продукти са най-доброто, което можете да даде..
Фризьорското изкуство
30,00лв.
27,00лв.
"И eтo, чe ceга дъpжитe в pъцeтe cи нeщo, кoeтo cпoкoйнo мoга да наpeка тpуда на мoя живoт. Учeбникът "Фpизьopcкoтo изкуcтвo"..
Красотата
10,50лв.
9,50лв.
* Искате ли да изглеждате и да се чувствате добре навсякъде? * Търсите ли указания как да нанасяте и носите грима си? * Искате ли топ съвети..
Изкуството да бъдем красиви. Биокозметика
6,00лв.
5,40лв.
"Изкуството да бъдем красиви" е новата книга на Виктор Востоков, която е справочник на биокозметолога, практическо помагало за професионални..
Домашна козметика
8,00лв.
7,20лв.
"Книгата на Жени Малчева определено е на страната на природните фактори: тя посочва многобройни рецепти за външно и вътрешно приложение, кат..