Информация
Информация
СофтПрес
Гурме
Ибис
Егмонт
Обсидиан
Новини

Хоби

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
Бойни изкуства. Размисли на Сенсей Стефан Хинков
25,00лв.
22,50лв.
Историята на източните бойни изкуства в България няма как да отмине книгата „Размисли на Сенсей Стефан Хинков за бойните изкуства&ldqu..
Книга за Хюга (Датското изкуство за уютен живот)
17,90лв.
16,10лв.
Хюга е чувството за принадлежност и топлина, усещането за комфорт и вътрешна хармония. Тази красива малка книга ще ви помогне да откриете..
Омъжена за Бутан. Как открих себе си в Земята на Дракона
17,00лв.
15,30лв.
Закътано в източния край на Хималаите, лежи малкотo, но необикновено кралство Бутан. Невъобразимо далечно и почти недостъпно, то е богато на..
Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8
8,88лв.
8,00лв.
Това илюстровано издание дава отговор на най-важния въпрос във футбола: „Как да победим?“. То е базирано на личния опит и капаци..
Красиви огледални картини за оцветяване по образец
6,95лв.
6,30лв.
Как ще оцветиш тези красиви картини? Като следваш вече оцветените или ще създадеш нещо ново? Време е за създаване на шедьоври! ..
Слънчев свят. Мода, лято и цветя за дорисуване
13,95лв.
12,60лв.
"Слънчев свят" е книга за свободно творчество, рисуване и оцветяване. Дорисувай тази великолепна книга по свой вкус. Независимо..
Султанският Истанбул за пет куруша на ден
14,00лв.
12,60лв.
Този пътеводител ще ви отведе на магическо пътешествие назад във времената, когато Истанбул, град на тайни и мистерии, вече се е превърнал в..
Наръчник за дома: умения и съвети
25,00лв.
22,50лв.
Влиянието, което нашият дом оказва върху благосъстоянието ни, е по-голямо, отколкото можете да си представите. Добре поддържаната и уютна ср..
Здравословно според Слабаков (съдържа истински рецепти)
11,99лв.
10,80лв.
Дали е пролет, лято, есен или зима на човек му се налага да се храни. И не само да се храни и да приема нужните за организма му вещества, а ..
Колортроник. Оцветяване по номера
12,95лв.
11,70лв.
Красив албум за оцветяване по номера. Оцвети страниците, следвайки цветния код и пред очите ти ще оживеят великолепни картини. Изпълнени ..