Информация
Информация
Hybrid books
Жанет 45
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Приложни умения

Ред:
Покажи:
Личностни тестове: Оценете личността си: емоции, умения, силни и слаби страни. "Менса"
16,90лв.
15,20лв.
Добре ли се познавате? Екстраверт ли сте или интроверт? Колко креативни сте в действителност? Предоставените от Менса 49 психометрични теста..
Колортроник. Оцветяване по номера
12,95лв.
11,70лв.
Красив албум за оцветяване по номера. Оцвети страниците, следвайки цветния код и пред очите ти ще оживеят великолепни картини. Изпълнени ..
Скрити картини (Оцветяване по номера)
12,95лв.
11,70лв.
Тук ще откриете първокласна селекция от впечатляващи картини: пъстри портрети на животни, великолепни сгради, цветни композиции и пикселизир..
Творчески техники за оцветяване. Антистрес книга за оцветяване с различни техники
13,95лв.
12,60лв.
Обичаш да оцветяваш? И тритежаваш цяла колекция от невероятни книги, изпълнени с красиви картини за оцветяване. Време е тогава да направиш ..
От точка до точка. 30 уникални картини (свържи точките и оцвети картините)
12,95лв.
11,70лв.
Свържи точките, за да създадеш невероятни картини! В книгата ще намериш трийсет картинни пъзела, които трябва да разкриеш, като свържеш т..
Обичам цветовете (Подарък за мама)
11,95лв.
10,80лв.
Подари на мама време за почивка и творчество. Или я зарадвай с вече оцветени от теб картини! Който и вариант да избереш, това ще бъде прекр..
Оцветявай с мама (Антистрес книга за споделяне)
13,95лв.
12,60лв.
Тази красива книга е достатъчно голяма за споделяне с мама. В нея ще откриеш двойки тематично свързани картини за оцветяване. Тези за мама ..
Обичам да рисувам: животни и птици 2
4,95лв.
4,50лв.
Поредицата „Обичам да рисувам“ преоткрива магията на черно-белите илюстрации. Всяка книжка съдържа инструкции стъпка по стъпка с..
Обичам да рисувам: пейзажи и натюрморти
4,95лв.
4,50лв.
Поредицата „Обичам да рисувам“ преоткрива магията на черно-белите илюстрации. Всяка книжка съдържа инструкции стъпка по стъпка с..
Бабините плетки в съвремието
18,00лв.
16,20лв.
Имайки предвид силната връзка между традиционното ръчно плетене и съвременното машинно плетене, в настоящата книга се разглежда строежът и с..