Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини

3 клас

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
НЕМО. Математически приключения и пътешествия за 3. клас
12,00лв.
10,80лв.
НЕМО. Математически приключения и пътешествия за 3. клас е комплект от учебно помагало и работна тетрадка и е предназначен за ученици с..
Пъстра ваканция за 3. клас
5,80лв.
5,20лв.
Третата книжка от поредицата „Пъстра ваканция“ е предназначена за летни занимания на ученици, завършили трети клас. Тя е ин..
Вълшебно лято. Весела ваканционна книжка след 3. клас
5,90лв.
5,30лв.
В тази книжка за лятната ваканция кучето детектив Лупо ще поведе третокласниците към вълнуващи приключения при издирването на фокусника госп..
Упражнителна тетрадка: Букви
2,99лв.
2,70лв.
Благодарение на тази тетрадка малките ще научат буквите и тяхното изписване. Тя развива фината моторика и умението на децата да възпроизвежд..
Упражнителна тетрадка: Цифри
2,99лв.
2,70лв.
Благодарение на тази тетрадка малките ще научат цифрите и тяхното изписване. Тя развива фината моторика и умението на децата да възпроизвежд..
Приказна зимна ваканция 3. клас.
6,00лв.
5,40лв.
Учебно помагало за трети клас по „Български език и литература”, „Математика”, „Човекът и обществото”, „Човекът и природата”, „Домашен бит..
Отличници в сметките за 1.-4. клас. За момчета
9,90лв.
8,90лв.
Темите и задачите в поредицата „Отличници в сметките” са специално подбрани и съобразени с интересите на момичетата и момчетата, защото т..
Отличници в сметките за 1.-4. клас. За момичета
9,90лв.
8,90лв.
Темите и задачите в поредицата „Отличници в сметките” са специално подбрани и съобразени с интересите на момичетата и момчетата, защото т..
Уча лесно правописа. Учебно помагало по български език за 3. клас
2,50лв.
2,30лв.
Благодарение на помагалото учениците учат лесно и трайно правописните правила. Правилата са написани в рими, примерите се запомнят лесно,..
Портфолио 1 - 4 клас
4,99лв.
4,50лв.
Тези страници ще помогнат на детето да създаде свое интересно портфолио. Чрез него то ще може да разкрие своята уникалност, напредък, стр..