Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини

4 клас

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
НЕМО. Математически приключения и пътешествия за 4. клас
12,00лв.
10,80лв.
НЕМО. Математически приключения и пътешествия за 4. клас е комплект от учебно помагало и работна тетрадка и е предназначен за ученици с..
Пъстра ваканция за 4. клас
5,80лв.
5,20лв.
Четвъртата книжка от поредицата „Пъстра ваканция“ е предназначена за летни занимания на ученици, завършили четвърти клас. Т..
Математиката - логика, знания, успехи. Помагало за състезания и олимпиади за 4. клас
6,00лв.
5,40лв.
Помагалото е предназначено за учениците от началния етап, които искат да постигнат добри резултати в обучението си. То има за цел не само да..
Ваканционно пътешествие след 4. клас
7,00лв.
6,30лв.
Книжката е продължение на въображаемо пътешествие към малко известни, но интересни места в нашата родина. Тя е последната част от комплекта ..
Човекът и природата за 4. клас (самоподготовка за външно оценяване)
5,00лв.
4,50лв.
Помагалото съдържа както всичко необходимо за системното изучаване на учебния материал, така и за постигане на отлични резултати при текущот..
Български език и литература. Четене с разбиране за  4. клас
4,50лв.
4,10лв.
Учебното помагало съдържа: - 22 тематични разработки, които интегрират четенето на специално подбрани познавателни и художествени текстов..
Задачи без граници. Подготовка за международни изследвания и състезания по математика
5,00лв.
4,50лв.
Изданието ще бъде от полза на всички четвъртокласници, които искат да постигнат успехи в националните и международни състезания и изследв..
Отличници в сметките за 1.-4. клас. За момчета
9,90лв.
8,90лв.
Темите и задачите в поредицата „Отличници в сметките” са специално подбрани и съобразени с интересите на момичетата и момчетата, защото т..
Отличници в сметките за 1.-4. клас. За момичета
9,90лв.
8,90лв.
Темите и задачите в поредицата „Отличници в сметките” са специално подбрани и съобразени с интересите на момичетата и момчетата, защото т..
Уча лесно правописа. Учебно помагало по български език за 4. клас
2,50лв.
2,30лв.
Благодарение на помагалото учениците учат лесно и трайно правописните правила. Правилата са написани в рими, примерите се запомнят лесно,..