Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини

6 клас

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
Код: Знам повече. Учебно помагало по български език и литература за 6. клас
5,00лв.
4,50лв.
Учебното помагало: 1. е съобразено с ДОИ за учебното съдържание по БЕЛ за 6. клас и следва хронологично учебния материал; 2. съдърж..
Сборник задачи и тестове по математика за 6. клас
8,00лв.
7,20лв.
Сборникът съдържа задачи, разпределени по теми от учебната програма по математика за 6. клас. Сред тях са тестови задачи с избираем и с отво..
Комплект работни листове по история и цивилизация за 6. клас
Не е налично
6,00лв.
5,40лв.
Комплектът има за цел да подпомогне шестокласниците при успешното и трайното овладяване на учебното съдържание и да формира у тях умения да ..
Тестове по география и икономика за 6. клас (ново преработено издание)
Не е налично
4,00лв.
3,60лв.
По всяка тема за нови знания от учебното съдържание е предвиден тест. Задачите в него съответстват на структурата на статия от урока - към в..
За да знам повече в 6. клас – немски
Не е налично
6,90лв.
6,20лв.
Изчерпана наличност! Всяка книжка от поредицата съдържа най-трудния материал по граматика в съответния клас, като всеки урок има по четир..
Текстове и задачи по български език за 6. клас
5,00лв.
4,50лв.
Учебното помагало е предназначено за всички шестокласници – независимо кой учебник ползват. То съдържа текстове за анализ и редактиране, ..
Информационни технологии за 6. клас
6,00лв.
5,40лв.
Учебното помагало е предназначено за задължително обучение по информационни технологии за 6. клас и е разработено в съответствие с учебна..
Тетрадка по домашна техника и икономика за 6. клас
7,70лв.
6,90лв.
Тетрадката е предназначена за самостоятелна работа в клас, за партньорска работа и работа в екип, както и за домашна работа. Тя съдържа д..
Наръчник по литература за 5.-7. клас
Не е налично
8,00лв.
7,20лв.
Изчерпана наличност! Това е едно различно справочно издание, което представя в систематизиран вид и удобна форма изучавания материал от т..
Прочети, разбери, пресъздай: Учебно помагало по български език за 6. клас
5,00лв.
4,50лв.
Целта на това помагало е да усвоите тънкостите на българския език не само на теория, а и на практика. То е част от поредицата „Прочети, р..