Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини

8 клас

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
Français: 7 sur 6 / 7 по шестобалната система (тестове по френски език за външно оценяване)
18,00лв.
16,20лв.
Français : 7 sur 6 или 7 по шестобалната система е помагало, предназначено предимно за учениците, които се подготвят за нац..
8 клас: ИЗПИТЪТ по немски език в езиковата гимназия
9,99лв.
9,00лв.
НАСОКИ И ПРИМЕРНИ ТЕСТОВИ ЗАДАЧИ ЗА ДЪРЖАВНОТО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ СЛЕД 8 КЛАС В ПРОФИЛИРАНИТЕ ГИМНАЗИИ И ПАРАЛЕЛКИ С ИНТЕНЗИВНО ИЗУЧАВАНЕ НА ..
Сборник задачи по математика за 8. клас. За всеки ученик. По всяка тема
10,00лв.
9,00лв.
Сборникът е предназначен за съвместна целогодишна работа с учебниците по математика за 8. клас. Подходящ е за работа както в часовете за зад..
Работни листове по литература за 8. клас
Не е налично
5,00лв.
4,50лв.
Изчерпана наличност! Темите, организирани по автори и творби, са ясно структурирани в атрактивни рубрики и са предназначени за работа пре..
Книга за учителя: Литература 8. клас
3,50лв.
3,20лв.
"Книга за учителя" съдържа: - разработки на учебното съдържание по автори, включени в учебната програма - оригинални урочни варианти ..
Помагало по български език и литература за 8 клас: 22 теста, интерпретаци, есе
7,99лв.
7,20лв.
Помагалото има чисто практически смисъл - да даде основните знания на учениците, за да могат те уверено и лесно да създават свои писмени ..
Навигатор по математика
9,99лв.
9,00лв.
“Навигатор по математика” е учебно помагало, включващо най-важните теми от материала изучаван от 5. до 12. клас. Тук ще намерите основни ..
Ръководство по математика Т.2 за ученици 7-12 клас, зрелостници и кандидат-студенти
15,00лв.
13,50лв.
Като една от основните науки, всичко в математиката е точно и ако човек научи правилата и закономерностите, то той завинаги ще остане в п..
Успех на матурата Български език и литература
4,90лв.
4,40лв.
Подгответе се за новия формат на матурата. Полезен преговор с многобройните задачи. Активен тренинг с примерни тестове. Гарантирано качес..
Успех на матурата Математика
4,90лв.
4,40лв.
Подгответе се за новия формат на матурата. Полезен преговор с многобройните задачи. Активен тренинг с примерни тестове. Гарантирано качес..