Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини

Граматики

Ред:
Покажи:
Граматика в илюстрации АНГЛИЙСКИ
19,90лв.
17,90лв.
Новата граматика в илюстрации на английски език с която всеки може да научи граматиката по новия визуален метод: Виждам и Разбирам. Грама..
Реализация на категориите род, число и определеност
17,00лв.
15,30лв.
Реализация на категориите род, число и определеност в номиналната система на българския език като чужд през призмата на отклоненията от норм..
Официален правописен речник на българския език. Глаголи
99,00лв.
89,10лв.
Втората част на "Официалния правописен речник на българския език" е посветена изцяло на глагола, наречен от акад. Александър Теодо..
Практическа корейска граматика
20,00лв.
18,00лв.
Тази книга ще помогне на изучаващите корейски език българи да говорят точно и правилно. Тя може да се ползва както за работа в клас с препод..
Правопис и пунктуация в българския език
10,00лв.
9,00лв.
Предлаганото помагало е в две части - Правилен правопис и изговор и Пунктуационни норми в българския книжовен език. Правописните и пунктуаци..
Система на английските фамилни имена. System of English Surnames
25,00лв.
22,50лв.
В ръцете ви е книгата на Милена Нецова „Система на английските фамилни имена“. За изкушените във въпросите на езика и езикознани..
Правописни норми: Правописни правила на българския език
2,99лв.
2,70лв.
Изданието представя основните правила на българския език. То е предназначено за всеки, който се интересува от проблемите на езиковата кул..
Практическая грамматика русского язька Ч.2 Синтаксис
10,00лв.
9,00лв.
Одобрено от МОН, учебното помагало е предназначено за сис- темно и поетапно овладяване но граматическата система на руския езиk о..
Практическая грамматика русского язька. Ч.1 Морфология
10,00лв.
9,00лв.
Одобрено от МОН учебното помагало е предназначено за сис- темно и поетапно овладяване на граматическата система на руския език от..
Италианска граматика
18,00лв.
16,20лв.
Издателска къща ,, Емас “ ви представя първия български превод на оригинална италианска граматика. Авторите й Пиетро Трифоне и Масимо П..