Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини

Професионално обучение

Филтрирай по категория

Ред:
Покажи:
Основи на систематиката на водорасли и гъби
19,90лв.
17,90лв.
Книгата има за цел да представи систематизирано основните познания върху две големи групи организми - водорасли и гъби, съобразно новите иде..
Туристически ресурси
13,50лв.
12,20лв.
Материалът в „Туристически ресурси” е подходящ за подготовка в средните и висшите училища по туризъм и е насочен към разкриването на тури..
Казуси по гражданско съдопроизводство т. 2
25,00лв.
22,50лв.
Настоящето учебно помагало съдържа казуси във връзка с подготовката на студентите по право на юридическите факултети при обучението им по..
Технология на кулинарната продукция 2 част
8,90лв.
8,00лв.
Учебникът е предназначен за ученици от професионалните гимназии, обучаващи се по професионално направление "Хотелиерство, ресторантьорств..
Технология на кулинарната продукция. Част 1
8,90лв.
8,00лв.
Учебникът "Технология на кулинарната продукция" е предназначен за ученици от професионалните гимназии, обучаващи се по професионално напр..
Хотелиерство - технология, организация, управление
Не е налично
26,50лв.
23,90лв.
Книгата е учебно помагало за обучаващите се за системата на хотелиерството. Предназначена е основно за студенти от университетите и колежите..
Готварството. Организация и функциониране на кухнята
23,80лв.
21,40лв.
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества к..
Шевни машини и съоръжения – учебник за професионалните гимназии по облекло
14,00лв.
12,60лв.
Разгледани са подробно функциите, устройството, действието, центровките и мазането на основните механизми на шевните машини. Описани са техо..
Шевни машини и съоръжения
14,00лв.
12,60лв.
Разгледани са подробно функциите, устройството, действието, центровките и мазането на основните механизми на шевните машини. Описани са техо..
Частно животновъдство
15,90лв.
14,30лв.
В учeбника "Чаcтнo живoтнoвъдcтвo" cа заcтъпeни ocнoвнитe въпрocи пo ocнoвнитe oтраcли на живoтнoвъдcтвoтo - гoвeдoвъдcтвoтo, кoнeвъдcтвoтo,..