Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини

Помагала

Ред:
Покажи:
Практическа корейска граматика Ч.2
25,00лв.
22,50лв.
Чуждоезиковото обучение изисква постоянни усилия, търпение и упоритост. Повечето изучаващи чужд език искат да го усвоят перфектно и да го из..
2000 Немски думи за 15 дни
9,99лв.
9,00лв.
Най-използваните думи от всички области на живота и тяхната употреба в изрази CD с произношение на думите Този полезен езиков справочник..
Лесният самоучител: Немски
14,90лв.
13,40лв.
PONS Лесният самоучител НЕМСКИ Ви осигурява: · Всички важни теми са събрани в 12 урока · Разбирате граматичните правила ..
НЕМО. Математически приключения и пътешествия за 4. клас
12,00лв.
10,80лв.
НЕМО. Математически приключения и пътешествия за 4. клас е комплект от учебно помагало и работна тетрадка и е предназначен за ученици с..
Граматика в илюстрации АНГЛИЙСКИ
19,90лв.
17,90лв.
Новата граматика в илюстрации на английски език с която всеки може да научи граматиката по новия визуален метод: Виждам и Разбирам. Грама..
Самоучител в илюстрации АНГЛИЙСКИ
19,90лв.
17,90лв.
Новият самоучител в илюстрации на английски език с който всеки може да научи езика с помощта на новия визуален метод: Виждам и Разбирам. ..
Монтесори вкъщи. Развитие на речта
9,95лв.
9,00лв.
В книгата ще намерите подбрани Монтесори упражнения, насочени към обучение по писане и четене, разширяване на речниковия запас на детето, ка..
Angry Birds филмът: Упражнителна тетрадка ЧИСЛАТА
2,99лв.
2,70лв.
Разгневените птици от играта и филма Angry Birds са любимци на милиони деца по света. С тяхна помощ любознателните малчугани ще се запознаят..
Angry Birds филмът: Упражнителна тетрадка БУКВИТЕ
2,99лв.
2,70лв.
Разгневените птици от играта и филма Angry Birds са любимци на милиони деца по света. С тяхна помощ любознателните малчугани ще се запознаят..
Първи стъпки в компютърното програмиране. Методическо помагало за родители и учители
6,99лв.
6,30лв.
Тази книга е предназначена за родители, учители и преподаватели.  Тя съдържа всичко необходимо, за да ръководите занятия с начина..