Информация
Информация
Enthusiast
Enthusiast
Бард
Книгомания
Новини

Гръцки

Ред:
Покажи:
Гръцко-български двуезичен картинен речник
22,00лв.
19,80лв.
Речникът предлага бърз и интуитивен начин да научите и запомните хиляди гръцки думи благодарение на илюстрациите на всички предмети и сце..
Разговорен гръцки по най-лесния начин
24,90лв.
22,40лв.
С обикновен учебник можете да се научите да четете и пишете на гръцки, но за да проговорите трябва да слушате езика и да се упражнявате. ..
Да проговорим гръцки веднага + CD
11,95лв.
Самоучителят включва най-често използваните изрази и конструкции и позволява на читателя без предварителна подготовка да постигне бърз на..
Универсален българско-гръцки разговорник
7,99лв.
7,20лв.
Изрaзи и думи зa всякa ситуaция в чужбинa: - Всички вaжни изрaзи и думи, пoдредени в темaтични рaздели - Прoизнoшение нa думите и изрaзите..
Разговорен гръцки за 6 седмици - CD
5,99лв.
5,40лв.
 Научете гръцки за 6 седмици! Ускорен курс за изучаване на разговорен гръцки език. Аудиозапис, в които освен указания на бъл..
Разговорен гръцки за 6 седмици
5,99лв.
5,40лв.
Това е една от най-успешните системи за бързо обучение по гръцки в света. Избягвайки сложните граматически обяснения и ненужни изрази на ..
Научи сам гръцки - CD
14,99лв.
13,50лв.
Toзи аудиoзапиc e peализиpан oт гpъцкoгoвopящи аpтиcти. Hа нeгo щe чуeтe диалoзи и упpажнeния oт учeбника "Hаучи cам гpъцки". Toй щe ви б..
Научи сам гръцки
14,99лв.
13,50лв.
Ако не cте учили гpъцки или cе нуждаете от задълбочаване на вашите знания, този учебник ви дава възможноcт да го напpавите. Tой обхваща ч..
Джобен речник: Гръцко-български. Българско-гръцки
7,99лв.
7,20лв.
УДОБЕН РЕЧНИК ЗА ВСЕКИ ДЖОБ! * актуална лексика * повече от 10 000 думи * най-често срещаните словосъчетания..
Да проговорим гръцки с 40 урока: Самоучител + 2 аудио CD
19,95лв.
Едно превъзходно помагало за самоподготовка. В него са включени: - основна лексикална база; - етимология на думите; - упражнения с отгово..