Информация
Информация
Enthusiast
Enthusiast
Бард
Книгомания
Новини

Испански

Ред:
Покажи:
Курсът за мен. Испански
19,90лв.
17,90лв.
С интересната история с продължение в 16 урока научавате думи и изрази от ежедневието. С лесни и кратки правила, допълнени от разнообразни ..
Испанска граматика за всеки
7,50лв.
6,80лв.
"Испанска граматика за всеки" съдържа най-важното от граматиката в испанския език, илюстрирано с множество примери. Включени са упражнени..
Diccionario espanol-bulgaro de turismo y actividades turisticas/ Испанско-български речник по туризъм и туристически дейности
12,00лв.
10,80лв.
Настоящият речник е предназначен за всички учащи и професионалисти в сферата на туризма, които използват испански език. Той съдържа 5653 ..
Espanol actual: clases de palabras y categorias
13,00лв.
11,70лв.
Espanol actual: clases de palabras y categorias (Съвременен испански език: думи и категории) представлява описателна и функционална грама..
Испански за деца - аудиокурс
Не е налично
7,99лв.
7,20лв.
130 минутен запис с песни, упражнения и игри. Книжка с инструкции за родители и преподаватели. ..
Испански език за хотелиерството: Espanol para la Hosteleria - Module 1. La recepcion del hotel
6,99лв.
6,30лв.
Модулът "Хотелската рецепция" е първият от поредицата "Испански език за хотелиерството". Насочен е към всички, които искат да активират, ..
Да проговорим испански веднага + CD
10,95лв.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Самоучителят включва най-често използваните изрази и конструкции и позволява на читателя без предварителна подго..
Речник на испанските синоними и антоними
10,00лв.
9,00лв.
Освен речника на испанските синоними и антоними, изданието съдържа и испанско-български фразеологичен речник. То е замислено като консултаци..
Разговорен испански по най-лесния начин - 3 CD
24,90лв.
22,40лв.
С oбикнoвен учебник мoжете да cе научите да четете и пишете на иcпанcки, нo за да пpoгoвopите тpябва да cлушате езика и да cе упpажнявате..