Информация
Информация
изток-запад
Hybrid books
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини

Бременност и майчинство

Ред:
Покажи:
Докато аз и ти сме едно. Дневник-пътуване от зачатието до раждането
25,00лв.
22,50лв.
Това е книга дневник, чиято основна цел е да съпътства бременната жена в уникалния процес по сътворяване на новия живот. На страниците й бъд..
Раждане с любов
18,00лв.
16,20лв.
Тази книга е моята ода за раждането! То е било и винаги ще бъде изключително интимен момент на дълбока физическа и духовна трансформация в ж..
Здрава бременност и естествено раждане
12,00лв.
10,80лв.
Възнамерявате ли да станете майка, или само си мислите за това? А дали сте се замисляли, че да си майка е също такава професия, каквито са ..
Щастлива и красива бременност като моята
11,90лв.
10,70лв.
Не ми отне много време, за да разбера, че едно от основните неща, които искам през периода на бременността, е да съм прекрасна, щастлива и д..
Аз съм бременна. Всичко за бъдещата майка
15,99лв.
14,40лв.
„Аз съм бременна. Всичко за бъдещата майка“ от френската авторка Мари-Клод Дьолае, е вашият незаменим пътеводител в предстоящите..
Книга на бременната. Обратно броене
11,90лв.
10,70лв.
Сюзън Магий ще ви преведе през всички етапи на бременността, ден по ден. И през цялото време ще ви се струва, че чете мислите ви! Ще ви позв..
Тайният език на бебетата
17,90лв.
16,10лв.
Изнервени ли сте от непрекъснатия плач на вашето бебе? Притеснявате ли се, че развитието му като че ли не става по график? Очевидно имат..
Хранене при бременност
6,00лв.
5,40лв.
Бременната жена се нуждае от балансирана диета, включваща много зеленчуци и плодове. Съвсем естествено през този период теглото на бъдещата ..
​Моето бебе. От 1 ден до 3 години
15,99лв.
14,40лв.
Издателство „Слънце“ предлага на читателите си обновеното и преработено издание „Моето бебе от 1 ден до 3 години“ от..
Мама за първи път
9,90лв.
8,90лв.
Универсалните правила при отглеждане на бебето, поднесени с френска елегантност. Книгата - наръчник по майчинство на френската авторка Ол..