Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини
Как да променим съдбата си. Психологически практикум

Как да променим съдбата си. Психологически практикум

0 гласа
Корична цена: 19,90лв.
Цена: 17,90лв.
 

Описание

„Как да променим съдбата си“ обобщава клиничния опит на известния руски психотерапевт Михаил Литвак по сценарийно препрограмиране. В нея са представени различните форми на трудноадаптивни личностни комплекси, които определят съдбата на човека. Посочени са начините за корекция и самокорекция, които помагат на болните да излекуват неврозите и психосоматичните си заболявания, а на здравите – да направят живота си по-щастлив.

Предназначена е за психотерапевти, които се занимават с личностно-ориентирани методи, обучаващи психолози, педагози, както и за широк кръг читатели, чиято дейност е свързана с интензивно общуване. Най-вече обаче това е книга за онези, които не са доволни от себе си и искат да променят живота си. Тя ще ви помогне да откриете реалните причини за неуспехите си и да ги отстраните. Ако разберете какво всъщност искате, ще намерите и начините да го осъществите. Не е нужно да се опитвате да променяте другите хора или външните обстоятелства. Достатъчно е да промените себе си и ще промените съдбата си.

Михаил Литвак е известен pyc?и пcихолог и пcиxoтерапевт, aвтop нa редица ?ниги пo пoпyляpнa и пpиложна пcиxoлoгия, преведени на множество езици. Сред тях са „Как да променим съдбата си“, „Психологическо айкидо“, „Ако искате да бъдете щастливи“ и др.

Основа:21 см
ISBN:9786190101659
Тегло:0.53 кг
Език: български
Корица: Меки корици
Брой страници: 416
Година на издаване: 2017
Издателство:ИЗТОК ЗАПАД
Категории: Психология, Книги

Коментари за книгата