Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Григор Димитров - гордостта на България

Григор Димитров - гордостта на България

0 гласа
Корична цена: 14,90лв.
Цена: 13,40лв.
 

Описание

Григор Димитров - Гордостта на България - От кортовете в Хасково до триумфа в Лондон - Една книга на Любомир Тодоров за тенис звездата Григор Димитров от Издателство Сиела.

 

Спортният журналист Любомир Тодоров следи кариерата на Григор от първите му официални мачове по родните тенис кортове. В своята книга той проследява пътя на Григор Димитров от Хасково до триумфа в Лондон в края на 2017 г.

 

Бъдете едни от първите сдобили се с новата книга за гордостта на България - Григор Димитров - историята на тенис звездата през погледа на големия спортен журналист - Любомир Тодоров и Издателство Сиела. Заявете преди всички на промо цена от Онлайн книжарница Сиела - Ciela.com

 

Любомир Тодоров подробно описва успехите му при юношите, кариерата му при мъжете, мачовете му за България, неговите треньори, като внимание е отделено и на неговия живот извън корта. В книгата са включени мнения на изтъкнати специалисти за играта на нашето момче, както и избрани интервюта на таланта през годините. Две цветни приложения с близо 50 снимки илюстрират трудния, но и триумфален път на Гришо през годините, отдадени на тениса.
Височина:21 см
ISBN: 978954282527
Тегло:0.24 кг
Език: български
Корица: Меки корици
Брой страници: 184+24 цветни
Година на издаване: 2018
Издателство:СИЕЛА
Категории: Хоби, Книги

Коментари за книгата