Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини
Минало несвършено

Минало несвършено

0 гласа
Корична цена: 15,99лв.
Цена: 14,40лв.
 

Описание

"Минало несвършено" е омагьосващ разказ за две семейства, разделени от сто години, които се срещат при странни обстоятелства.

 

Сибил и Блейк Грегъри са модерни хора, чийто семеен живот е предсказуем и подреден. Живеят в Манхатън с трите си деца – тийнейджърите Анди и Каролайн и шестгодишния Чарли. Животът им се преобръща, когато Блейк получава неустоимо предложение за работа в Сан Франциско. Той приема, без да се посъветва със съпругата си, а после на своя глава купува старо имение в Пасифик Хайтс.

Минало и настояще се сблъскват в новия им дом. След едно земетресение внезапно изникват първите собственици на красивата къща. През следващите няколко дни семейство Грегъри се запознават с голямата фамилия, обитавала къщата преди цял век, и така започва тяхното невероятно приятелство. Макар и отдавна покойници, членовете на семейство Бътърфийлд се явяват като живи хора и всички заживяват заедно под един покрив. Предстои много да учат едни от други. И семейство Грегъри осъзнават, че са получили безценен подарък – близки приятели и мъдростта на миналото, с която да градят бъдещето си.

"Минало несвършено" е роман за непреходните ценности и връзката между епохите.

Основа:13 см
Височина:20 см
ISBN:9789546558381
Тегло:0.3 кг
Език: български
Корица: Мека
Брой страници: 272
Година на издаване: 2018
Издателство:БАРД
Категории: За родители, Психология, Книги, Предстоящи, Преводна художествена литература

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Светлините на Юга
  • Дарба