Информация
Информация
Жанет 45
Hybrid books
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини
Организационно поведение: науката, реалният свят и вие

Организационно поведение: науката, реалният свят и вие

0 гласа
Корична цена: 70,00лв.
Цена: 63,00лв.
 

Описание

С пленяващата книга на Нелсън и Куик можете да изучавате проактивно не само понятията и теориите, които засилват управлението на човешкото поведение на работното място, но и как да практикувате тези умения. Тя ясно демонстрира как теориите и изследванията на организационното поведение се прилагат в компаниите днес с ангажиращи илюстративни случаи, смислени упражнения и примери, представящи шест нови, фокусиращи вниманието компании, които веднага ще разпознаете, включително „Форд“, „Нетфликс“, „Дайсън“ и др.

Книгата е базирана както на класическите изследвания, така и на най-авангардното научно мислене. Актуалните примери от всякакъв тип организации отразяват днешните най-нови тенденции. Инструментите за самооценяване и другите интерактивни възможности за учене ви позволяват с напредването на работата в курса да се развивате както като отделни хора, така и като важни сътрудници в днешните организации.

НОВИТЕ СЪВРЕМЕННИ ТЕМИ ОТРАЗЯВАТ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ДНЕШНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. Новият материал е с растящо значение в днешния свят на бизнеса, например комуникация с помощта на новите технологии и социалните медии. Всички аспекти на книгата отразяват най-новите проблеми и развитието във водещите организации днес.

ДИАЛОЗИТЕ ЗА РАЗНООБРАЗИЕТО УЧАТ КАК ДА СЕ РАЗРЕШАВАТ КОНФЛИКТИ. Рубриката осигурява кратки обяснения с провокиращи мисленето въпроси за обсъждане, за да дадат искра на разговорите за някакъв аспект на разнообразието, свързан със съдържанието на главата.


„МИСЛЕНЕ В ПЕРСПЕКТИВА“ И „ПОГЛЕД НАЗАД“ СЪЗДАВАТ АНГАЖИРАЩА РАМКА ЗА УЧЕНЕТО. Динамичните компании, включени в рубриките, изобразяват принципите на организационното поведение в действие в големи и малки организации със стопанска и с идеална цел от областта на производството и услугите.

Основа:23 см
Височина:29 см
ISBN:9786190100195
Език: Български
Корица: Твърди корици
Брой страници: 852
Година на издаване: 2017
Издателство:ИЗТОК ЗАПАД
Категории: Бизнес. Икономика. Право., Мениджмънт. Маркетинг. Човешки ресурси, Книги

Коментари за книгата

Закупилите тази книга, купуват също
  • Изследване на културата
  • Корпоративната култура като конкурентно предимство
  • Генезис на фирмената култура в България
  • Управление на човешкия капитал във фирмена среда