Информация
Информация
Жанет 45
Hybrid books
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини
Методът Virgin

Методът Virgin

1 гласа
Корична цена: 18,00лв.
Цена: 16,20лв.
 

Описание

Има разлика между това да бъдеш шеф и да бъдеш лидер.

Вдъхновяващият и емблематичен Ричард Брансън никога не се е боял от необичайните предизвикателства, които други хора (включително и негови колеги) са смятали за чиста лудост. С присъщата си откровеност и чувство за хумор той споделя принципите, които вдъхват живот на империята Virgin Group вече повече от 40 години. 

"Бизнес инстинктите на Ричард Брансън се допълват от способността му да мотивира служителите си. А кой не би искал да работи така – той държи да се увери, че всички, абсолютно всички се забавляват колкото него."
Time

Интересните истории от богатия личен опит на Брансън ни позволяват да надникнем в същността на един забележително различен и авантюристичен лидерски модел. Разберете защо забавлението, страстта и изкуството на слушането са ключовите елементи на това, което голямото му семейство от служители нарича „Методът Virgin“.

Тази уникална гледна точка за бизнеса всъщност принадлежи на човек, който напуска училище на 16 години, страда от дислексия и никога не е работил за никого, освен за самия себе си.

"Малко лица в съвременния бизнес са толкова цветни, проницателни и нестандартни, а и вероятно няма друг човек, около когото да е толкова забавно... Брансън се е превърнал в бизнес икона и е известен с любовта си към силните усещания, ексцентричните си хобита и провокативни решения в бизнеса."
GQ

Ричард Брансън е известен със своето мислене „out of the box“ – израз, който той ненавижда – но твърди, че „никога няма да ти се наложи да мислиш извън кутията, ако не позволиш на никого да построи такава около теб“.

Основа:14 см
Височина:21 см
ISBN:9789549696851
Език: Български
Корица: Меки корици
Брой страници: 344
Година на издаване: 2017
Издателство:AMG PUBLISHING
Категории: Бизнес. Икономика. Право., Реклама и PR, Икономика, Книги

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Бизнес отвъд ограниченията
  • Как изгубих наивността си
  • Бизнесът на бъдещето
  • Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище
  • Майната му! Да го направим!