Информация
Информация
Жанет 45
Hybrid books
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини
Пътят към разрухата

Пътят към разрухата

0 гласа
Корична цена: 22,00лв.
Цена: 19,80лв.
Не е налично

Описание

Тревожна камбана бие сред глобалните елити. Знаците за предстояща световна финансова криза вече са съвсем видими. Този път обаче те имат план как да защитят себе си: да натрупат колкото може повече парични средства, докато това е възможно, а след това, когато кризата удари, да „замразят“ глобалната финансова система.

От 2014 г. насам международните парични агенции предупреждават определен кръг от финансови министри, банкери и частни инвестиционни фондове, че финансовата политика на САЩ ще доведе всички до ръба на пропастта.

Както Рикардс показва в своята плашеща, но основана на педантични изследвания книга, правителствата по целия свят нямат никакви угризения да заговорничат срещу собствените си граждани. Те ще са натрупали достатъчно твърди активи, когато фондовите борси затворят, банкоматите престанат да отпускат пари, фондовете в паричните пазари бъдат замразени, а банките откажат да изплащат в брой.

Ако искате да сте подготвени за предстоящите рискове, ще ви трябва брилянтният анализ на Рикардс, основан върху отличното познаване на световната финансова система. В нея той разкрива тайните усилия на глобалните елити да скрият от инвеститорите настъпващата катастрофа. Приемете книгата като ръководство за това как да мислите по-интелигентно, да действате по-бързо и да живеете със спокойствието, че финансите ви са на сигурно място.

Основа:14 см
Височина:22 см
ISBN:9786190100409
Тегло:0.54 кг
Език: Български
Корица: Меки корици
Брой страници: 416
Година на издаване: 2017
Издателство:ИЗТОК ЗАПАД
Категории: Бизнес. Икономика. Право., Финанси и инвестиции, Икономика, Книги

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Смъртта на парите
  • Смъртта на парите
  • Пътят към разрухата (твърди корици)