Информация
Информация
Жанет 45
Hybrid books
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини
Изкуството на сделката

Изкуството на сделката

0 гласа
Цена: 17,95лв.
 

Описание

Доналд Тръмп е единствен по рода си. Титан на продажбите на недвижими имоти, бизнес магнат, медийна звезда, бестселъров автор, а отскоро и новоизбраният държавен глава на САЩ. Той е олицетворение на сбъднатата американска мечта. В „Как да станеш богат“ и „Изкуството на сделката“ Тръмп разкрива как е постигнал безпрецедентния си успех и споделя бизнес съвети и мъдрости. Той разказва за всичко: за уроците, които е научил от риалити шоуто „Стажантът“, за отговорностите си като шеф на екип от 20 000 служители в организацията „Тръмп“. Както и за една от най-важните роли в живота си: на баща, който е научил децата си да ценят труда и парите.

С характерните за него откровеност и самоувереност Тръмп развенчава митовете от света на бизнеса. „Изкуството на сделката“ и „Как да станеш богат“ са задължителни четива за всеки, който се интересува от парите и успеха. Те са и откровената изповед на един брилянтен предприемач, която разкрива истинското лице на човека извън светлината на прожекторите. 

Първо той натрупа пет милиарда долара.

После направи риалити шоуто „Стажантът“.

Сега пише историята като 45-ия президент на САЩ.

А тук разкрива тайните на изкуството на сделката.

Доналд Тръмп е единствен по рода си. Титан на продажбите на недвижими имоти, медиен магнат, бестселъров автор и телевизионен водещ, а отскоро и новоизбраният държавен глава на САЩ. Той е олицетворение на сбъднатата американска мечта.

В тази книга Тръмп разкрива единайсетте принципа, които спазва, когато сключва сделки. Той споделя как ръководи бизнеса и личния си живот, как се справя с враговете си и как купува със замах най-големите казина в Атлантик Сити. С характерните за него откровеност и самоувереност Тръмп развенчава митовете от света на бизнеса.

„Изкуството на сделката“ е не само най-практичната книга за всеки, който се интересува от парите и успеха. Тя е и откровената изповед на един брилянтен предприемач, която разкрива истинското лице на човека извън светлината на прожекторите.

Основа:13 см
Височина:21 см
ISBN:9789542616900
Тегло:0.3 кг
Език: Български
Корица: Меки корици
Брой страници: 352
Година на издаване: 2017
Издателство:ХЕРМЕС
Категории: Бизнес. Икономика. Право., Икономика, Книги

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Университетът Тръмп: Предприемачество 101
  • Пътят към успеха: Най-добрият бизнес съвет, който съм получавал
  • Тръмп 101: Моят път към върха
  • Защо искаме да сте богат
  • Университетът Тръмп: Маркетинг 101
  • Докосването на Мидас