Информация
Информация
Колибри
Сиела
БГ Книга
Егмонт
Бард
Новини
Джошуа

Джошуа

0 гласа
Корична цена: 20,00лв.
Цена: 18,00лв.
 

Описание

През 2008 година осемнайсетгодишният Антъни Джошуа за пръв път прекрачва прага на боксова зала в Северен Лондон, тогава никой дори не предполага с какъв светкавичен възход ще се превърне в звезда. Още като аматьор смайва всички видели го на ринга. На световния шампионат в Азербайджан си извоюва сребърен медал. В зрелищен двубой на финала на Лондон 2012, пред своята публика у дома, печели олимпийско злато.
Професионалният ринг го зове и Джошуа отвръща. Побеждава с нокаут в първите си деветнайсет двубоя и така се изкачва до върха в професионалния спорт, стремежът му вече е да има своето място в историята на бокса.
Биографията на Антъни Джошуа предлага проникновен поглед върху историята на шампиона. Разказана е от писател, който лично наблюдава превръщането на Джошуа в звезда, следва го от първите му двубои като аматьор до решаващите мачове за титлите. Тя разкрива боксьор с невероятно самообладание, който храни дълбоко уважение към своите предшественици и е непоколебим в решението си да успее. Светът на бокса в тежка категория се изпълва със светлината от присъствието на нов герой, чието име е Антъни Джошуа.

Височина:23 см
ISBN:9786197419023
Тегло:0.3 кг
Език: български
Корица: Меки корици
Брой страници: 260
Година на издаване: 2017
Издателство:Hybrid books
Категории: Биографии и мемоари, Книги, Преводна художествена литература

Коментари за книгата