Информация
Информация
Колибри
Сиела
БГ Книга
Егмонт
Бард
Новини
Шаблони за дизайн на платформата .NET

Шаблони за дизайн на платформата .NET

0 гласа
Корична цена: 24,95лв.
Цена: 22,50лв.
 

Описание

Шаблоните за дизайн са важен инструмент в арсенала на разработчика, тъй като се базират на фундаменталните принципи на проектирането. Появата на нови конструкции в съвременните езици за програмиране правят едни шаблони по-важни, а важността на други намалява.

В книгата ще намерите подробно опи­сание на класическите шаблони за дизайн. Разглеждат се по няколко възможни подхода за реализирането на отделните шаблони - от класическите, до тези, които са по-подходящи за платформата .NET. Също така ще изучите принципите за проектиране, известни под съкращението SOLID, и ще се научите да ги прилагате при разработването на собствени приложения.

В качеството на целева платформа се използват .NET Framework и езика C#. Част от материала е силно обвързана с особеностите на платформата и езика за програмиране. Въпреки това, ако вашият основен език е C++ или Java, книгата пак ще ви бъде полезна, тъй като съществена част от нея е посветена на въпроси на дизайна, които не зависят пряко от езика на програмиране.

Основа:14 см
Височина:21 см
ISBN:9786197356137
Тегло:0.26 кг
Език: Български
Корица: Меки корици
Брой страници: 328
Година на издаване: 2017
Издателство:АСЕНЕВЦИ
Категории: Компютърна литература, Книги

Коментари за книгата

Закупилите тази книга, купуват също
  • През очите на хакера
  • Интернет безопасност