Информация
Информация
Колибри
Сиела
БГ Книга
Егмонт
Бард
Новини
WordPress. Бързо ръководство

WordPress. Бързо ръководство

0 гласа
Корична цена: 18,00лв.
Цена: 16,20лв.
 

Описание

Има два начина за учене! Сега можете да се сгушите с тази книга и да научите най-важните функции на WordPress на мобилно устройство по ваш избор.

Стегнатите стъпки и обяснения ви позволяват да навлезете в нещата за нула време. Без значение дали сте новаци в работата с WordPress или опитни ветерани, тази книга ще ви научи на всички основни неща за WordPress, които трябва да знаете, за да създадете блог, и на ключови нови функции - от добавяне на съдържание, импортиране от друг блог на WordPress до използване на персонализирани теми, за да правите промени бързо и лесно. И на много още! Посетете уеб сайта към книгата на www.wpvisualquickstart.com, за да изтеглите примерната тема, образците за кода и да получите допълнителни файлове с шаблони.

Джесика Нюман Бек е писател, редактор и уеб дизайнер. Тя е управляващ партньор в CouldBe Studios, агенция по уеб дизайн, ориентирана към малкия бизнес, намираща се в Портланд, Орегон, която специализира в сайтове на Shopify и WordPress.

Мат Бек е бизнес партньор на Джесика в CouldBe Studios, дизайнер и разработчик с PHP/MySQL. Неговият опит в IT и MIS включва много занимания с дизайн и персонализиране на WordPress.

Основа:16 см
Височина:23 см
ISBN:9789546563323
Език: Български
Корица: Меки корици
Брой страници: 268
Година на издаване: 2017
Издателство:АЛЕКС СОФТ
Категории: Компютърна литература, Книги

Коментари за книгата

Закупилите тази книга, купуват също
  • Усмихнатият ангел
  • Тайната на Бонапарт
  • Наказателен патрул
  • Коранът от Йерусалим
  • Патасана
  • Приключенията на Минерва Минт: Градът на гущерите
  • Приключенията на Минерва Минт: Нощта на костенурките